Sari la conținut

Garderoba de sarcină: Ieftin versus scump

Sarcina tine aşa de puţin şi vine cu schimbări atât de majore ale corpului încât ne bulversează în totalitate stilul şi nu mai ştim pe ce să dăm banii şi cum să ne îmbrăcăm.

Ai tendinţa fie să nu cumperi nimic şi să te descurci mai ales cu ceea ce ai în dulap, ceea ce devine inconfortabil şi nici nu te ajută să arăţi prea grozav, fie să dai foarte mulţi bani pe haine pe care le vei purta mult prea puţin. În urma celor două sarcini am învăţat pe ce merită şi pe ce nu merită să dai banii şi vă împărtăşesc acum şi vouă.

Pe ce nu merită să dai banii

Topuri pentru sarcină

Cu siguranţă ai în casă multe tricouri, plovere, bluze care se pot purta şi în timpul sarcinii. Este posibil să nu fie printre lucrurile tale preferate, însă merita să faci un efort şi să treci prin tot dulapul să verifici ce descoperi.

Şi dacă îţi cumperi topuri încearcă şi varianta de a cumpăra pur şi simplu mai largi, nu neapărat pentru sarcină. Tine însă minte, dacă topurile sunt largi, este bine că hainele din partea de jos să urmeze linia corpului, să nu fie şi ele largi.

Haine de firmă

Ţine cont de faptul că nu vei purta hainele din sarcina o perioadă prea îndelungată, aşa că nu merită să îţi cumperi haine prea scumpe. Mai ales că şi magazinele din clasa de mijloc au lucruri drăguţe pe care le poţi purta.

Pe ce merită să dai banii

Un sutien bun. 

Fie că te îngraşi mult sau nu, sânii tot vor creşte în perioada sarcinii şi vei avea nevoie de un sutien nou. Nu lua unul prost, pentru că îl vei folosi multă vreme. Şi după ce naşti, mai ales dacă alăptezi, sânii sunt mai mari decât eşti tu obişnuită.

Pantaloni cu banda elastică

Nu te chinui să porţi pantaloni obişnuiţi în sarcina. Sunt foarte incomozi şi, în plus, eşti în permanenţă stresată că ţi se ridică bluza şi ţi se va vedea burta. Poţi purta pantaloni cu banda elastică chiar din luna a treia de sarcină. Te vei simţi foarte bine în ei.

Pantofi cu talpa joasă

Nu doar sânii cresc în sarcina, ci şi talpa piciorului. Şi, în plus, ai nevoie de încălţăminte comodă. Pe care ţi-o poţi pune eventual în picioare fără să te apleci. Investeşte în încălţăminte de bună calitate. Viaţa ta va fi astfel mai uşoară şi mai plăcută.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!