Sari la conținut

Ce să ‘cauti’ la un spa, mai ales când ești însărcinată

 Prima mea experiență la un spa a fost la 21 de ani, când eram plecată din țară, fix la hotelul de 5* la care lucram. Primisem cadou un tratament complet corp și față, pentru un proiect special din departamentul meu.
 

M-am îndrăgostit pe loc de întreaga experiență. Dezavantajul este că ateptarile mele au plecat de foarte sus atunci când am mai mers la alte spa-uri. 

De atunci am experimentat diverse tipuri de masaj la spa-urile din București, Brașov, Târgu Mureș, Predeal, Belek și Santorini. Experiențele au fost diverse, de la foarte bune la așa și așa. Ultima experiență în schimb a bătut orice la capitolul ‘asa NU’
 

Mai dezamăgitor a fost faptul că am scris celor de locație, iar răspunsul lor a fost trimis după o săptămână, în care deja le trimisesem al doilea mail. Din modul în care își rezolvă problemele îți dai seama de interesul unei companii pentru clienții săi. Aici, lasă mult de dorit cu atât mai mult cu cât se auto-intitulează ‘Cel mai mare Spa din București’.
 
 Ce să ‘cauti’ exact la un Spa, mai ales când ești însărcinată și ai nevoie de extra atenție?
 
 1. Un spa cu pachete speciale pentru gravide
 Deși aici îți poți lua țeapă, pentru că eu la spa-ul de mai sus am mers special pentru pachetele de gravidă pe care le au în meniu.
 Aici trebuie să puneți multe întrebări și detaliez mai jos ce anume. 

2. Maseur pentru gravide
 NU orice maseur este specializat pe masajul la o gravidă, așa că atunci când sunați să faceți rezervarea, întrebați de acest aspect.

(...)

Citește mai mult pe zanascutel.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!