Sari la conținut

Ce sunt sfatuiti barbatii sa faca atunci cand sotia lor este insarcinata

Citim sute despre articole despre sarcina, in general cu asta ne ocupam o mare parte din timp atunci cand suntem insarcinate si de asta stim despre ce este vorba. Dar barbatii ce fac, se informeaza si ei?

Uneori da, si chiar din articole similare cu ale noastre. Am dat peste un astfel de site pentru tatici si uite ce am aflat ca sunt barbatii invatati sa faca atunci cand iubita lor este insarcinata:

 

Sa cumpere flori si sa faca complimente

Cu florile sunt de acord ca ar trebui sa fie cumparate mult mai des, in ceea ce priveste complimentele insa nu sunt asa de sigura. Eu nu am crezut o iota din niciun compliment in timpul sarcinii, dar este linistitor sa vezi ca se chinuie sa le faca.

 

Sa fie incantati de sarcina

Corect, este mult mai bine sa fii incantat decat sa fii speriat si sa tresari la gandul rezultatului fiecarui test. Dar este totusi destul de dificil sa fii super incantat ca tata, mai ales daca esti la primul copil si nu stii la ce sa te astepti. Ar ajunge, cred eu, macar sa incerci sa nu fii egoist si sa asisti mama, chiar daca inainte nu iti cerea atat de mult ajutorul.


Sa intrebe mama de ce anume are nevoie

Corect, acesta mi se pare un sfat de foarte mult bun simt. Arata-te disponibil si fii cu adevarat de ajutor, nu doar sa faci ceva ce banuiesti ca ar fi util si apoi sa fii bosumflat ca nu a fost primit cu aplauze.

 

Sa isi arate dragostea

Ei bine, aceasta parte imi place in mod deosebit, mai ales ca sunt sfatuiti sa isi arate dragostea gatind ceva si multumind atunci cand sunt tratati frumos. Mai sunt incurajati si sa impresioneze prin gesturi mici care arata ca le pasa de preferintele partenerei: cum ar fi sa vina acasa cu un ciorchine perfect de struguri. 

 

Sa nu comenteze

Asa sa fie oare? In sarcina esti flamanda si obosita, nu poti sa bei nimic, aproape poti sa mergi si esti asaltata de emotii in permanenta. Asa ca trebuie sa arati ingaduinta si la toane si la obsesii. Si sa nu spui nimic, nimic, pentru ca altfel ti-o iei. Sunteti de acord ca ne transformam in niste trigoaice irationale?

 

Sa cumpere cadouri

Cadouri scumpe prin care sa isi arate aprecierea si recunostinta. Destul de bizar mi se pare mie. Cu ce sunt mai fericita daca primesc o pereche de cercei cu diamante? Este ca si cum tara ar arde si baba s-ar pieptana. Cu totul altele sunt prioritatile in timpul sarcinii. Uite aici ce ar trebui un viitor tata cu adevarat sa faca.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!