Sari la conținut

Cine a spus prostia cu suferinta cuplului?

Pana acum vreun an eram sigura ca in momentul in care ramai insarcinata gata, s-a terminat cu viata ta de cuplu. El o sa se uite la tine cu mare greutate si numai din bun simt isi va ascunde scarba care il va cuprinde la vederea celor 15 kg aparute acolo unde inainte erau numai nuri.

Si pana si eu, care am o mare incredere in capacitatea barbatilor de a vedea dincolo de o placerea fizica imediata, am fost convinsa ca lucrurile se petrec la modul urmartor. El si cu ea se vad, fac sex, se plac, fac sex, fac vizite la parinti, fac sex si tot asa pana cand sexul devine mai rar. Pentru ca ea are un copil si e urata si nervoasa. Si nici nu are chef asa tare de lugu-lugu, acum fiind o doamna serioasa si asa mai departe. Iar el, saracu’, sufera cat sufera, dar pana la urma natura isi spune cuvantul. Si macar incepe sa viseze la altele, daca nu mai mult decat atat. Toate cred ca am auzit de legenda urbana in care ea era in spital incercand sa se recompuna intr-o figura umana in timp ce el sarbatorea bucuria de a avea o progenitura cu o oarecare cunostinta de moment, insa bine proportionata.

Ei bine, pe cuvant daca stiu cum am ajuns la asemenea idei. Pentru ca trebuie sa recunosc ca nu am auzit niciodata vreun barbat spunand nevasta’mea de cand este insarcinata este asa de oribila incat nici macar nu ma mai pot uita la ea. Bine ca mi-am gasit o bunaciune ca sa imi mai inmoi amarul. Femeile insa se plang pe la colturi ca vai si amar, ce poti sa patesti, si cum s-a terminat perioada de aur a interesului sau si de acum inainte sa te bucuri daca macar iti spune buna dimineata.

Nu cred sa fi fost eu singurul caz fericit care nu a patit-o in acest fel. Ba chiar stiu de mai multe cu relatii zbuciumate, tipice pentru doi oameni diferiti cand au libertatea de a face ce le place si cand le place, care au inceput sa se linisteasca si sa intre pe un fagas al normalitatii. Nu o suna extraordinar din afara, ba chiar un pic banal si plictisitor, dar va spun eu ca dinauntru se simte foarte bine. Este mult mai multa atentie si interes pentru gusturile si opiniile celuilalt. Iar in plus, daca nu ai asa de mult timp sa despici firul in patru iti dai seama cat de multe false probleme inventai inainte. Numai asa, ca nu se stie niciodata, poate ca ai dreptate si atunci te poti felicita ca ai fost prevazatoare.

Deci daca ar trebui sa votez mie cu siguranta imi place viata de cuplu mai mult cum merge acum. Si nici pe fata lui nu se citeste vreo suferinta majora. Ba chiar dimpotriva. Deci cine si de ce a spus prostia cu suferinta cuplului? 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!