Sari la conținut

De ce e minunat să fii gravidă. Avantaje din perioada sarcinii pe care nu le vei mai întâlni niciodată

Sarcina reprezintă cu adevărat o perioadă minunată din viața unei femei. Deși nu toate lumea este de acord cu noi, spunem cu mâna pe inimă că sarcina este într-adevăr un miracol. Dintr-o singură celulă, reușim să aducem la viață un mic om, al nostru...

Mai mult, deși este adevărat că o sarcină nu vine la pachet numai cu avantaje, trebuie să recunoaștem că perioada în care purtăm în pântec un pui de om ne oferă o mulțime de bucurii pe care nu mai avem ocazia să le experimentăm în nicio altă perioadă a vieții.

Iată de ce e minunat să fii gravidă:

În corpul tău se creează o nouă viață – Nu e nimic mai uimitor decât să fii gazda unei vieți în formare. Gândește-te numai la schimbările prin care trece bebele tău în fiecare zi și vei înțelege fascinația!

Noi forme, cu un nou scop – Pe măsură ce se viața se creează, corpul tău se schimbă. Dar cu un motiv foarte bine întemeiat: nu pentru că îți faci toate poftele în materie de mâncare și nici pentru că faci prea puțin sport, ci pentru că dai viață. Să ciocnim pentru asta!

Perfect feminin – Există vreun lucru care le deosebește pe femei de bărbați mai tare decât sarcina? Categoric nu! E o experiență pur feminină uimitoare!

Bonusuri – Păr mai frumos, ten mai luminos, sâni mai generoși?! De ce să nu te bucuri de toate acestea?!

O viață se mișcă în burtica ta – Să știi că în burtica ta se află un om... asta e de-a dreptul uimitor! Câte dintre voi nu ați stat minute în șir să vă minunați de pântecelul care mișcă? Acolo este viață, iar asta nu poate fi decât minunat!

Nu trebuie să îți faci griji că te îngrași – În care altă perioadă a vieții ai mai fost  atât de relaxată cu privire la kilogramele în plus? Poate doar în copilărie... Chiar dacă nu „ai pus” doar pe burtică, toată greutate în plus are un scop și nu trebuie decât să ne bucurăm că este așa.

O strălucire aparte – Chiar înainte de a afla cu siguranță că ești gravidă, tu știi. E ca un secret al tău pe care îl porți cu tine peste tot și care te face să zâmbești aproape în fiecare secundă.

Corpul tău mai are un scop – Corpul tău nu este doar al tău, mai are o menire pe această lume: să fie gazda unei alte vieți. Iubește-l!

Poți! – Știm, perioada sarcinii are și momente mai puțin plăcute, dar acum înțelegi mai bine ca niciodată expresia "mamă leoaică". Habar nu aveai că poți îndura atât de multe....

Momentul întâlnirii cu bebelușul? – Indiferent de cât de multă durere a precedat momentul întâlnirii, acesta este de-a dreptul U I M I T O R!
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!