Sari la conținut

Faceți trei? Nu vă ajungeau doi?

Am fost la epilat săptămâna trecută ca toate femeile. Nemaiputând să conduc depind mult de programul și drumurile lui Alex, așa că am ajuns la un salon nou.
Să țin minte să nu mai încerc astfel de lucruri, mai ales cât încă sunt însărcinată.
Nu am să reproșez ceva la servicii, dar doamna a fost de ‘exceptie’.
Mai bine va povestesc aventura…
 
Intru eu în salon și la recepție o doamnă amabilă și zâmbăreață îmi spune să aștept, pentru că Elena, cosmeticiana, încă nu a terminat.
Mă duc ca o rățușcă spre canapea să iau un loc și să răsfoiesc o revistă. Canapeaua era făcută din baloți de fân, cochetă dar joasă pentru mine. Mă așez cum necum și aștept.

Citeam un articol despre un șampon care îți făcea părul mai voluminos când iese doamna cosmeticiană. O femeia la 40 și un pic de ani, machiată excesiv, cu unghii roșii lungi și mirosind puternic a țigară. De obicei nu mă deranjează foarte rău, dar în perioada această abia dacă pot respira lângă aceste persoane.  Respir adânc și mă ridic, îi zâmbesc și mă prezint. Se uită la mine lung și mă analizează din cap până în picioare, apoi oftează.
Nu zic nimic și intru în cabinet. Încep ușor să mă dezbrac și îi explic că sunt sensibilă la durere și că o rog să mă epileze încet.
Se vede că nu îi convine după față dar nu zice nimic.

(...)

Citește mai mult pe zanascutecel.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!