Sari la conținut

Fata intunecata a sarcinii

Ne aflam pe un site dedicat femeilor gravide. Aici gasim in mare parte fata luminoasa a sarcinii: cum sa ne imbracam stilat, cum sa ne facem frumoase pentru poze speciale, ce sa cumparam mai special pentru bebe si cum sa ne mai celebram relatia.

Si este normal sa fie asa. Pentru multe dintre noi sarcina este o perioada de maxima fericire, cu unele mici inconveniente. Exista insa si persoane pentru care sarcina devine ceva terifiant, o experienta careia nu stiu cum sa-i faca fata si in care se simt prizoniere. Despre anxietatea in timpul sarcinii si optiunile de tratament v-am scris aici. Acum vrem sa facem altceva, sa va aratam ca, daca nu vedeti sarcina ca pe o perioada roz plina de fluturasi, sa stiti ca nu sunteti singura.

Aveti mai jos un scurt metraj, Nasterea, facut de o animatoare nascuta in Letonia, care in prezent traieste la New York, Signe Baumane. Scurtmetrajele sale sunt socante si adesea dincolo de perceptia general acceptata despre realitate. Ceea ce nu inseamna insa ca nu dezvaluie multe lucruri pe care de obicei preferam sa le ascundem sub pres.

Birth este un film despre o fata de 17 ani care este insarcinata si careia ii este frica de nastere. Ea sta de vorba cu mai multe femei mai in varsta din familie, insa povestile lor o sperie si mai tare. Atentie, este posibil ca filmul sa va provoace o stare de spirit negativa!

"Birth" from Signe Baumane on Vimeo.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!