Sari la conținut

Hilary Duff, cele mai intime fotografii de la nașterea acasă, în apă

Vezi gGalerie foto

La aprope patru luni de la nașterea celui de-al treilea copil, Hilary Duff împărtășește cele mai intime fotografii de la nașterea fetiței ei, Mae James Blair. Vedeta a optat pentru nașterea acasă, în apă.

Hilary Duff a postat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii intime, de la ultima ei naștere.

Vedeta a spus că este esențial să ai sprijin, în momentul nașterii, iar sprijinul ei a fost oferit de către soțul ei, Molly Bernard, mama ei și doula. "Pentru mine, este crucial să mă simt în siguranță în momentul nașterii și este foarte important să am sistemul potrivit de sprijin", a spus ea.

Există o mulțime de alegeri în ceea ce privește nașterea, iar nașterea acasă nu este pentru toată lumea. Duff a precizat că orice modalitate de naștere trebuie sărbătorită și, mai ales, toate lucrurile pe care le faci după naștere.

"Nașterea este o muncă grea, indiferent de modalitatea nașterii. De la a rămâne însărcinată, la operația de cezariană, naștere naturală acasă sau la spital, experiența alăptării și responsabilitatea creșterii bebelușului... O aventură magică, miraculoasă, uneori poate chiar plictisitoare. Fiți alături de mame și înveseliți-le!", a mai scris ea.

Sursa

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!