Sari la conținut

Imaginea emoționantă care a cucerit Internetul. Fotografia a fost realizată de o româncă

Vezi gGalerie foto

Pe rețelele de socializare există sute, mii de fotografii care înfățișează mămicile în timpul nașterii sau prima întâlnire cu puiul de om. Extrem de emoționante, extrem de viralizate. Însă una în special a cucerit Internetul: o mamă își îmbrățișează fiica înainte de a da naștere celui de-al doilea copil. Un cadru emoționat, realizat de o româncă, fotograf de profesie, stabilită în Statele Unite.

Cine este fotograful cu pricina? Se numește Laura Paulescu, de la Crowned Photography, specializată pe fotografiile care surprind cel mai frumos moment din viața unei familii: nașterea unui copil. Este stabilită în Portland, din statul american Oregon, și a realizat până acum sute de cadre cu mămici și bebeluși.

Însă una dintre fotografiile ei s-a viralizat atât de tare încât a fost preluată de site-uride parenting și de publicații cu prestigiu din lumea întreagă. Laura se afla în salonul lui Nikki Colquitt, o mămică ce aștepta să dea naștere celui de-al treilea copil al său. Ea a suprins momentul în care fetița lui Nikki și-a luat la revedere de la mama sa, printr-o îmbrățișare dulce, timp de câteva secunde.

►Citește și Fotografii uimitoare! O mămică şi-a pozat singură naşterea

Fotografia a avut succes, în special printre mamele cu cel puțin doi copii, care știu sentimentul transmis de acea poză. „E vorba despre a-ți ține cât mai aproape copilul cel mic, care nu va mai fi <<cel mic>>, e un moment de care îți vei aminti mereu”, după cum povestește Laura Paulescu pe pagina sa de Facebook.

Intră în galeria foto și vezi mai multe fotografii emoționante realizate de Laura Paulescu!

Foto: Facebook

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!