Sari la conținut

Însărcinată în 40 de săptămâni. Cum declanșezi travaliul? Cu surfing!

Vezi gGalerie foto

Unele femei au parte de o sarcină ușoară, își mențin condiția fizică și fac lucruri la care altele doar visează. Dansează, aleargă la maratoane, fac tracțiuni la bară ori... surfing! Este și cazul unei gravide din Statele Unite care, însărcinată fiind în 40 de săptămâni, a apelat la o metodă mai neobișnuită pentru a declanșa natural travaliul: a făcut surfing!

Ziua Z a venit şi a trecut fără să se întâmple nimic? Uneori, bebe are nevoie de un imbold ca să treacă marele prag şi să vină pe lume. Există mai multe metode naturale şi inofensive care pot declanşa travaliul, însă o tânără din Statele Unite a apelat la o soluție mai puțin obișnuită.

Kolby Fahlsing este o mare amatoare de surfing, iar sarcina nu a împiedicat-o să practice acest hobby. Cu o condiție fizică de invidiat, americanca a tot postat pe contul său de Instagram fotografii cu ea pe placă. De altfel, a și scris pe blogul ei despre întreaga experiență.

►Citește și 10 activități care pot declanșa travaliul

Și tot la surfing a apelat și când a ajuns în aproape 41 de săptămâni de sarcină, iar bebelușul său din pântece, un băiețel, nu dădea niciun semn că ar dori să apară pe lume. Așa că s-a urcat pe placă în speranța ca efortul deus să declanșeze travaliul. Momentul a fost filmat de soțul ei, iar video-ul a înregistrat zeci de mii de vizualizări pe Instagram.

Se pare că metoda a funcționat! Kelby a intrat în travaliu la scurt timp de la momentul filmării și, după aproape 48 de ore de contracții, a venit pe lume și prichindelul mult așteptat!

Intră în galeria foto și vezi mai mult poze cu Kolby și băiețelul său!

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!