Sari la conținut

Nume de băieți care atrag norocul și succesul în viață

Dacă în trecut copiii erau botezați după numele nașilor sau al părinților, astăzi se ține cont mai mult ca oricând și de ceea ce reprezintă numele ales, mai ales că informațiile ne sunt mult mai ușor accesibile. Și dacă vine vorba despre ceea ce ne dorim pentru copiii noștri, cu siguranță sănătatea, norocul și succesul sunt printre dorințele cele mai mari ale noastre, ale părinților.

Haideți să aflăm câteva nume de băieți care atrag norocul și succesul:

Matei
– Numele de Matei provine din limba ebraică și înseamnă ‘cadoul Domnului’. De cele mai multe ori, băieții care poartă acest nume se dovedesc a fi norocoși, reușind să obțină succesul în viață. Un motiv ar fi acela că băiețeii cu numele de Matei se arată atrași de bani și, pe măsură ce cresc, reușesc să-i scoată și din piatră seacă.

Nicolas (Nicolae) - Ambele nume provin din cuvântul grecesc nikolaos, care înseamnă ‘victorie oamenilor’. De cele mai multe ori, băiețeii care primesc aceste nume se dovedesc niște învingători care reușesc în viață în ciuda tuturor piedicilor. Acolo unde alții ar da greș sau s-ar lăsa bătuți, băieții Nicolas merg mai departe.

Citește și Cele mai frumoase nume romanesti de baieti


Alexandru - Acest nume provine din cuvântul grecesc “alexandros”, care înseamnă protector, apărător. Copiii care poartă acest nume se dovedesc a fi puternici și curajoși. Uneori sunt prea buni cu cei care nu merită, dar dacă sunt îndrumați cu atenție și sfătuiți bine devin bărbați care reușesc în viață.

Patrick
- Provine dintr-un cuvânt de origine latină, care înseamnă ‘nobil’. Băieții care poartă numele de Patrick sunt firi sensibile, inteligente și curioase. Surprind adesea prin replici mature și bine gândite pe care nici adulții nu le-ar putea da. Pe măsură ce cresc, reușesc să înțeleagă viața mai bine decât alții, ceea ce le aduce capacitatea de a reuși oriunde.

Dominic
- Dominic provine din latină şi înseamnă “lord”. Este un nume nobil, iar băieții cu acest nume sunt firi curioase, dornice să acumuleze cât mai multe cunoștințe. Se dovedesc inteligenți încă de mici și îi surprind pe cei din jur cu cunoștințe pe care nu le au nici cei mai mari din jurul lor.

Ianis
- Numele provine din limba ebraică și înseamnă ‘darul lui Dumnezeu’. Aceşti băieţi vor aduce “lumină” în viaţa celor dragi. Băieții cu numele de Ianis sunt în general calzi, înțelegători și buni, și știu să aducă alinare oricui, în orice situație. Uneori prea buni pentru lumea din jur, vor avea destul de suferit în viață, dar binele făcut se va întoarce la ei și la maturitate vor cunoaște succesul.

Eric
- Numele Eric provine din limba germană veche, unde însemna ‘singurul conducător, războinic’. Persoanele care poartă numele Eric au păreri bine conturate, pe care nu ezită să le impună, iar îndrăzneala și determinarea le aduc succesul în viață.

David
- David vine din limba ebraică şi înseamnă ‘iubit’. În Biblie, a fost cel mai mare rege al Israelului, cunoscut pentru victoria împotriva lui Goliat. Într-adevăr, cine poartă acest nume se dovedeşte o fire neînfricată, care iubeşte experienţele noi. Din această cauză, nu vor fi ocoliţi de probleme în viaţă, însă reușesc să treacă peste ele fiindcă știu să-și asume și să-și repare greșelile.

Andrei - Andrei a fost primul apostol al lui Iisus. Provine din cuvântul grecesc  ‘andreios’ şi se traduce prin ‘bărbătesc, curajos’. Aceste persoane sunt curajoase încă din primii ani de viaţă, chiar dacă asta le aduce tot felul de mici probleme. De cele mai multe ori, devin bărbați puternici, care nu se tem să spună lucrurilor pe nume și sunt apreciați pentru sinceritatea lor.















 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!