Sari la conținut

Numerologie - Semnificatiile numarului 3

Caracteristicile numarului 3 sunt: capacitatea de dialog, talentul oratoric, o buna abilitate in socializare,  talent in toate domeniile artei. Sunt dominati de bucuria de a trai.

Cei care ale caror nume se regaseste in puterea numarului 3 sunt orientati instinctiv, in tot cursul vietii, catre a scrie, a vorbi si de cele mai multe ori isi fac din asta o profesie. Daca nu o sa scrie, numarul 3 o sa cante. Sunt foarte buni oratori, buni profesori si politicieni care cuceresc prin discursuri. Devin scriitori de succes, sau traiesc din activitati care au legatura cu scrisul.

Pot sa fie cei mai buni agenti de vanzari, scriitori, profesori sau compozitori de mare succes. Ceea ce spun ei, ceea ce scriu ei este ceea ce se citeste, ceea ce place. Au o imaginatie debordanta, sunt creativi si vesnic inspirati. Se joaca cu vorbele si reusesc sa traiasca din asta.

Partea negativa a numarului 3 este superficialitatea. Se dovedesc prea lejeri uneori, prea neatenti. Sunt dispusi sa barfeasca, fapt care nu le este deloc favorabil si nici nu le imbunatateste viata si pozitia in societate. Se implica usor in scandaluri, in conflicte si in mici dispute. Sunt explozivi si uneori impulsvivi.

Dar abilitatea si carisma lor ii salveaza. Cuceresc intr-o clipa ceea ce pierdusera, sunt fermecatori in momentul in care resusesc sa-si cucereasca audienta cu ceea ce au spus sau au scris.

Afla aici cum calculezi numarul care corespunde numelui copilului.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!