Sari la conținut

Numerologie - Semnificatiile numarului 4

Caracteristicile numarului 4 sunt: ordinea si managementul ireprosabil. Un numar 4 o sa respecte strict limitele permise, legile si regulile, si o sa aiba o crestere constanta a propriei persoane (material, spiritual), desi lenta.

Abilitatile numarului 4 duc la ideea unei abordari pragmatice a tuturo chestiunilor. Sunt oameni cu picioarele pe pamant, adica genul de persoane care sunt dispuse sa lucreze atunci cand nu mai rezista nimeni altcineva, doar pentru astea sunt regulile.

Sunt rabdatori si au calitatile necesare pentru a fi excelenti ingineri, constructori, mecanici, tehnicieni. Au abilitatea si inclinatie catre domeniile tehnice. Sunt buni arhitecti, unii ajung celebri, sunt medici buni si mai ales chirurgi de exceptie.

Atitudinia pozitiva a numarului 4 sunt responsabilitatea si randamentul ridicat. Isi indeplinesc riguros obligatiile. Sunt sinceri, cinstiti si credinciosi.

Atitudinea negativa principala a numarului 4 este sentimentul de frustrare. Nu suporta limitarile si restrictiile. Au nevoie de laude si incurajari.

Tind sa devina rigizi, incapatanati, dogmatici si fixati pe opiniile lor. Sunt uneori reticenti fata de nou, intoleranti fara de schimbari.

Au datele pentru a ajunge lider sau sef, si daca ajung in functii de raspundere pot sa devina indivizii dominanti si autoritari, care folosesc in exces disciplina. Au tendinte de dominare si pot deveni tirani.

Afla aici cum calculezi numarul care corespunde numelui copilului.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!