Sari la conținut

Pe poante, insarcinata in 9 luni

Mary Helen Bowers este insarcinata in noua luni si probabil ca pana la finele anului o sa nasca. Cu toate acestea, datorita profesiei - instructor de balet, nu a renuntat nici o zi, in timpul sarcinii, la dans.


 
Bowers are  33 de ani si este o fosta dansatoare in trupa New York City Ballet (trupa care a pregatit-o si pe Natalie Portman pentru rolul din "Black Swan"). Din prima zi de sarcina si probabil pana in ultima Bowers a venit zi de zi in sala de antrenamente si fotografiile pe care le-a facut publice acum, spera sa le inspire si pe celelalte femei insarcinate sa nu mai abordeza sarcina ca o perioada in care a te ingrasa este obligatoriu, iar sedentarismul o necesitate impusa de conditia fizica "delicata".


 
"In timpul sarcinii trebuie sa-ti asculti corpul si sa vezi ce nevoi are, ce ii trebuie pentru ca de data aceasta este vorba mai mult decat doar despre tine. Medicul meu mi-a monitorizat atent sarcina, asta ca sa nu credeti ca am exagerat sau am fost inconstienta, iar totul este in cea mai buna regula. Nu mai pot sa dansez normal, si nici nu vreau, dar sunt o gramada de miscari pe care le pot face si care imi tin musculatura tonifiata. In plus, pot sa spun ca nu am avut nici cea mai mica durere de spate, iar durerile tipice din timpul sarcinii au fost nesemnificative", spune Mary Helen BowersAntrenamentele sunt blande si menajeaza starea in care Mary Helen Bowers se afla. Nu exagereaza in ceea ce priveste eforturile, dar face miscare in fiecare zi. Evident Mary Helen Bowers a beneficiat de avatajul de a avea un trup foarte tonifiat inainte de sarcina. Ideea este ca nu trebuie sa faci balet cand esti insarcinata, dar miscare in fiecare zi si excercitii de tonifiere, da!

Citeste si:
Cat mai multa miscare!

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!