Sari la conținut

Recuperarea postnatală: o reclamă dureros de reală a fost interzisă la Oscaruri

Oare când o să încetăm să pretindem că zilele de după naștere nu sunt doar despre baloane bleu sau roz și despre mame care își țin puii în brațe, ca într-o visare? Se pare că nu prea curând...

Spotul publicitar al unui brand ce vinde produse pentru îngrijirea personală în perioada postpartum a fost interzisă la Oscaruri, pe motiv că este prea dur și conține elemente de nuditate.

► Citește și: 17 fotografii uimitoare de la naștere care au fost numite cele mai bune din 2019

În 60 de secunde ne este înfățișată o proaspătă mamă ce cu greu reușește să se ridice din pat, pentru a merge la toaletă - activități extrem de dureroase în primele zile de după naștere (numai mamele știu...); totul, în timp ce pe fundal plânge isteric nou-născutul.

► Citește și: Îți mulțumesc că îmi iubești corpul mai mult decât îl pot iubi eu acum

“Reclama pe care o veți vedea nu este violentă, politică și nici sexuală. Nu este religioasă și nici nu prezintă arme. Arată doar o prospată mamă, de-abia ajunsă acasă cu puiul ei și cu noua versiune a corpului ei. Cu toate acestea... a fost respinsă. Și ne mai întrebăm de ce proaspetele mame sunt nepregatite. Distribuiti acest clip viitoarelor mame! Ele trebuie să știe” - este mesajul Frida Mom, companiei care comercilizează produse pentru îngrijirea personală în perioada postpartum.

Tu ce părere ai despre aceasta?

 

Sursa
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • claudiuonac@gmail.com

    De 'jde mii de ani femeile au tot nascut prunci. Nimic nou sub soare. Nu-i o grozavie decat in mintile celor prosti care fac din t5antar armasar.

  • Irina

    Vulgara. Orice femeie poate sa se informeze ce se intampla dupa nastere, cum se schimba corpul,la ce sa se astepte etc etc etc. Nu e nevoie sa arati video cum sta pe veceu si schimba tamponul.

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!