Sari la conținut

Tricouri pictate manual de la AnTanTe

Daca esti gravida si vrei sa gusti un pic, in avans, din lumea copilariei poti purta tricourile pictate manual de la AnTanTe. 

Brandul Antante este pe piata romaneasca din 2009 si este creeat de doua bune prietene, Raluca si Ioana, din dorinta de a aduce joc si culoare in garderoba noastra.

"Activitatea de creatie este una foarte distractiva, desi dureaza ore intregi in fiecare zi, ajungandu-se cateodata si la nopti albe. Dupa ce este realizata schita, incepe partea de pictura unde in functie de inspiratia de moment ne alegem culorile si combinatiile de nuante si la final alegem materialele  pe care la atasam pentru ca fiecare compozitie sa fie completa."

Cele doua creatoare, pline de verva, au facut tricouri, bluze si rochite pictate si accesorizate pentru toata lumea. Acum vrem sa va aratam insa colectia lor care se adreseaza femeilor gravide:

Materialele alese sunt de foarte buna calitate si tricourile pot fi spalate fara probleme la 30-40 de grade. Puteti alege un model deja existent sau puteti cere unul special pentru voi. Puteti comanda pe pagina lor de facebook: facebook.com/AnTanTe.Tricouri

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti