Sari la conținut

Unde ai putea face o pictura pe burtica?

Picturile pe burtica sunt distractive, trebuie sa recunoasteti. Marimea ei parca te indeamna sa o folosesti intr-un mod mai neconventional. Insa unde si cum o poti picta?

Ei bine, daca iti pui aceasta intrebare afla ca nu este chiar asa de greu de obtinut o pictura pe burtica. In ultimul timp, datorita cererii, din ce in ce mai multi make-up artists ofera si acest serviciu. 

Unde ii poti gasi? In general firmele care ofera servicii pentru petreceri de copii au si cate un make-up artist specializat mai ales in pictura pe fata. Insa, dupa cum va spuneam, in ultima vreme au extins oferta. Sau poti gasi pe internet un make-up artist independent, al carui portofoliu te convinge. Mai poti apela si la un studio foto profesionist pentru a avea fotografii de sarcina cu burtica pictata. Cel mai probabil fotograful iti va putea recomanda si un make-up artist. 

 

Ce trebuie sa stii despre picturile pe burtica inainte de a-ti face una:

- ai grija ce culori sunt alese, trebuie sa fie unele non-toxice

- in functie de culorile folosite, desenul este mai mult sau mai putin rezistent. Cel mai adesea se folosesc culori pe baza de apa, ceea ce inseamna ca la primul dus va disparea

- intrucat nu este nu desen permanent, profita de el la maxim ca sa iti faci cat mai multe poze. O idee fantastica este sa iti faci si un video in timpul procesului. Mai ales ca este posibil ca bebe sa se trezeasca de la mangaierile cu pensula si sa inceapa sa loveasca si sa se foiasca.

- in functie de complexitatea desenului, pictura poate dura de la o jumatate de ora pana la cateva ore.

 

Ce anume sa pictezi?

Mamele au fel de fel de idei - de la o reprezentare a bebelusului dupa ecografie, pana la motive florale care sa reprezinte fertilitatea sau personaje de desene animate. Unele desene sunt pline de umor, altele de gingasie. Doar tu poti alege ceea ce crezi ca va reprezinta cel mai bine. Daca nu ai insa nicio idee, cel mai probabil make-up artistul te va ajuta sa te hotarasti. Ca un punct de pornire uita-te si peste aceste burtici pictate

 

Cum se face o sesiune de pictat burtica?

Exact ca o sesiune de pictat fata. Odata ce desenul a fost ales, stai pe un scaun si artistul incepe sa picteze. In acest video puteti vedea foarte clar ce se intampla:

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!