Sari la conținut

10 Informații ADEVĂRATE despre homeopatie

Atunci când vine vorba despre informații reale, concrete și susținute cu dovezi, lucrurile stau foarte simplu. Dacă în articolele anterioare am intrat foarte mult în partea de explicații și argumente legate de homeopatie, astăzi vreau doar să vă prezint niște fapte exacte, care nu au nevoie decât să fie enumerate într-o lista.
 
Sunt adevăruri fundamentale despre homeopatie, reglementări legislative sau informații cu privire la fabricarea medicamentelor homeopate, care nu lasă loc de interpretări și pe care nimeni nu poate să le conteste.
   
 10 Informații ADEVĂRATE despre homeopatie
 

  •      Homeopatia este o terapie medicală folosită pe plan mondial, practicată în cadru legal și organizat oficial. Este utilizată în  mod curent de peste 100 de ani, cu rezultate demonstrate științific, fiind practicată de către profesioniști din domeniul sănătății: medici și farmaciști.
  •      100 de milioane de cetățeni ai UE, aproximativ 29% din populația UE, folosesc medicamente homeopatice în îngrijirea medicala zilnică (Homeopathic medicinal products. Commission report to the European Parliament and the Council on the application of Directives 92/73 and 92/74). Homeopatia se practică în 40 din 42 de tări europene (World Health Organization, 2001).

(...)

Citeşte mai mult pe meseriadeparinte.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!