Sari la conținut

13 lucruri care se vor schimba în viața ta după ce vei deveni părinte

Inițial, am vrut să intitulez acest articol “Lucruri care mă enervează de când am devenit părinte”. Apoi, pe măsură ce am scris, mi-am dat seama că unele dintre cele de mai jos chiar nu sunt (atât de) enervante. Depinde, firește, de simțul umorului al fiecăruia dintre noi, cei care trecem prin momentele la care fac referire.

Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Adică zâmbiți, vă rog, atât cât puteți.
 

  1.     Piesele Lego. Orice părinte știe că a călca pe acele minuscule piese de construit este mult mai dureros decât atunci când te lovești cu degetul mic de la picior de mobila din casă. Neplăcut este și atunci când ți-e somnul mai dulce, te trezești că te înțeapă ceva atât de tare, încât îți vine să urli. Dar nu poți, pentru că trezești copilul, consortul/consoarta sau pisica.
  2.     Nu vei mai putea înjura cu foc când te vei lovi, vei sparge, vei scăpa din mâini. Ăsta e un lucru bun, totuși, nu? La înjurat, mă refer, nu la lovit/spart/scăpat.
  3.     Etichetele hainelor. “Mă deranjează eticheta!”, o propoziție pe care copiii o vor rosti frecvent fix când e gata îmbrăcat și tu te pregătești să ieși ieri pe ușă. Cele mai enervante sunt acele etichete pe care nu le poți elimina total de pe haine, pentru că o minte “creanță” le-a prins direct în cusătura care ține hainele, iar restul rămas după ce ai tăiat eticheta deranjantă tot îl înțeapă pe copil. Singura soluție, pentru liniștea copilului (dar mai ales a ta!), trebuie să descoși, elimini eticheta vieții, apoi coși la loc bluza, pantalonul, maioul șamd.

(...)

Citește mai mult pe blogulmamei.ro

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!