Sari la conținut

4 moduri distractive de a-ți da întâlnire cu partenerul, după apariția copilului, atunci când timpul este limitat

Timpul petrecut cu partenerul, după nașterea copilului, poate fi un obiectiv greu de atins. Totuși, este extrem de important ca partenerii să rămână conectați unul cu celălalt.

Atunci când pronunți cuvântul „întâlnire”, acest lucru implică mult efort și timp alocat pentru a te pregăti și pentru a găsi o persoană care să stea cu copilul, cât timp lipsești de acasă. Din fericire, există modalități distractive de a-ți da întâlnire cu partenerul după apariția bebelușului în familie, atunci când timpul este limitat.

De cele mai multe ori, relația dintre parteneri tinde să devină o a doua sau chiar o a treia prioritate, în momentul în care apare copilul în familie. Când se întâmplă acest lucru, poate fi greu să reaprinzi scânteia. De aceea, scânteia trebuie întreținută.

Dacă partenerii își fac timp să se pună unul pe celălalt pe primul loc, atunci relația este una sănătoasă, bazată pe încredere, respect și iubire.

Iată 4 moduri distractive de a-ți da întâlnire cu partenerul, după apariția copilului, atunci când timpul este limitat:

Picnic

Picnicurile sunt o modalitate ușoară de a pregăti o masă delicioasă, într-un timp scurt. Și partea cea mai bună este că ele pot fi luate aproape în orice loc. Picnicul reprezintă o modalitate de a reconecta cu partenerul. Așa că, data viitoare când dorești să petreci timp de calitate cu partenerul tău, ia în considerare să ieșiți împreună la picnic. Este o ocazie minunată pentru a servi un pahar de vin împreună.

► Citește și: Venirea bebelușului pe lume testează mariajul celor doi proaspeți părinți. Ce este de făcut?

Seara de film

Vizionarea unui film este o oportunitate perfectă de a petrece timp împreună cu partenerul tău. Ia-ți gustările preferate, adu o pătură pufoasă și ghemuiește-te lângă partenerul tău. Aceasta este o modalitate minunată de a vă reconecta ca și cuplu și de a vă aminti, chiar și pentru câteva, cum era viața fără copil.

► Citește și: Ryan Reynolds, declarație inedită pentru soția lui: “Nu aș fi crezut că partida de sex din toaleta aeroportului...”

Pregătiți cina împreună

Pregătirea cinei împreună, în cuplu, este o modalitate prin care partenerii reușesc să se reconecteze. Pregătiți împreună mâncarea voastră preferată și bucurați-vă atât de ea, cât și de voi.

► Citește și: Sfaturi de la părinți: 8 secrete legate de sex, pe care fiecare proaspăt părinte ar trebuie să le știe

O noapte de spa la voi acasă

Cu un copil mic acasă, cu siguranță nu ai timpul necesar pentru a te răsfăța la spa. Partea bună este că îți poți face propriul tău spa, chiar la tine acasă. Si îți poți invita și partenerul la răsfăț. Pregătește cada cu spumă, sare de baie și câteva lumânări parfumate. Nu uita de sticla de vin!

► Citește și: Când vrei să faci sex cu soțul, copiii știu!
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!