Sari la conținut

5 idei de smoothie-uri pentru voi, care vă oferă energie

Draguțelor, m-ați tot întrebat despre smoothie-uri și am postat prea puțin pe acest subiect. Și mie îmi plac mult. Nu le consum foarte des, mărturisesc. În mare parte, pentru că am vrut să le învăț pe fetițe să mănânce ca atare legumele și fructele și mai puțin pasate sau în piureuri.

Dar smoothie-urile sunt foarte bune și sănătoase. Și mai au o calitate: pot fi băute de mari și mici. Condiția e să o faceți imediat după preparare, pentru că altfel își pierd proprietățile nutritive. Am așadar 5 idei de smoothie-uri pentru voi: 3 mai verzi și 2 de alte culori. :) Sper să vă inspire!

(...)

3 idei de smoothie-uri hrănitoare

Soțul nu mănâncă acasă dimineața, pur și simplu nu are vreme. Prin urmare, cele 3 smoothie-uri pe care le-am preparat au fost dedicate lui. I-au plăcut mult și a ținut să îmi transmită că s-a săturat. Știți că e o problemă cu hrana lichidă, creierul nu o percepe ca pe mâncare, tocmai pentru că e băutură. :) Ei bine, nu a fost cazul acestor smoothie-uri.

1. Smootie cu spanac, banană și avocado

Ingrediente:
- 1 banană;
- 50 g baby spanac;
- 1/2 avocado ready to eat;
- 200 ml apa rece.

Mod de preparare: se taie banana, se spală spanacul, se scoate avocado cu lingurița din coajă. Se pun toate în blender, peste care se toarnă apa rece, pentru 1/2 minut.

(...)

Citește mai mult pe florinabadea.ro

Sursa foto: Florina Badea

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!