Sari la conținut

5 TRATAMENTE faciale pentru un ten impecabil – Tu ce ritualuri pui în practică?

Curățarea tenului ar trebui să aibă loc în fiecare zi, iar tratamentele cosmetice de specialitate cel puțin o dată pe luna. Cum timpul nu este întotdeauna la îndemână, poți opta pentru câteva ritualuri simple și extrem de eficiente, la tine acasă.

Descoperă în rândurile următoare câteva dintre acestea, pe care să le aplici atunci când te ocupi de îngrijirea personală, punând accent pe ten.
 
Cum îți poți îngriji fața în doar câțiva pași simpli

1. Demachierea tenului este importantă

Dacă îți place să te machiezi și să arăți impecabil în fiecare zi, ar trebui să ții cont și de faptul că demachierea de seară este esențială. Pe lângă eliminarea machiajului, sebumul și impuritățile adunate de peste zi vor fi și ele îndepărtate cu succes. Tenul capătă astfel o tentă luminoasă și sănătoasă, odată cu efectuarea acestui pas în curățarea lui.

Chiar dacă ai fi tentată să dormi fără demachiere, este mai mult decât recomandat să ai în vedere acest pas în îngrijirea tenului, pentru a te bucura de un chip mereu curat și frumos.

2. Folosirea cremelor cu SPF, recomandată

Cremele cu SFP sunt menite să protejeze tenul împotriva radiațiilor solare. Acestea sunt recomandate indiferent de anotimp și ar trebui să facă parte din ritualurile zilnice de îngrijire personală.

Se poate spune că acest tip de creme sunt tratamente optime pentru evitarea apariției ridurilor și a petelor de culoare închisă. Însă dacă te confrunți cu asemenea probleme, respectiv cu apariția petelor maronii pe față, poți descoperi colecția de creme pentru pete pigmentare, pe 24beauty.ro, de unde poți alege în funcție de tipul tău de ten.

3. Exfolierea, un alt aspect important

Exfolierea este recomandată la saloanele de cosmetică, cel puțin o dată pe lună, Insă poți face și tu acest lucru, la tine acasă, daca ai puțin timp pentru îngrijirea personală. Astfel, poți folosi creme și soluții cu sare marină, extract si semințe de susan, zaț de cafea sau zahăr brun.

Oricare ar fi alegerea ta, tenul tău va fi curățat în profunzime, datorită particulelor care acționează la suprafață pielii, eliminând impuritățile și punctele negre. Vei observa cu fața capătă luminozitate și un aspect sănătos.

4. Serurile, hrană pentru tenul tău

Serurile cu ingrediente precum acidul hialuronic, vitamina C, antioxidanți sau diverse extracte vegetale sunt cu adevărat hrană pentru ten. Folosite cu regularitate, în fiecare dimineață și inclusiv seara, serurile vor ajuta ca tenul să devină mult mai sănătos și mai radios.
Cu un astfel de complex de vitamine, pielea se regenerează și devine extrem de frumoasă, mai ales dacă menții acest ritual de îngrijire în mod constant.

5. Crema hidratantă, pentru un chip luminos

Este bine de știut că folosirea cremelor hidratante ajută ca tenul să nu devină uscat și să nu se exfolieze pe timpul zilei sau nopții. La fel ca întregul organism, și tenul are nevoie de hidratare constantă, iar aceasta poate fi oferită de cremele de acest gen, pe lângă consumul corespunzător de apă.

Ritualul de îngrijire de fiecare zi ar trebui să se încheie cu emolierea pielii cu o cremă hidratantă și plină de vitamine.
În concluzie, aceste 5 recomandări pot fi tratamente faciale optime pentru tenul tău, dacă vrei ca fața ta să fie mereu radiantă și frumoasă. Recomandarea este să alegi produsele potrivite tipului tău de ten și să le folosești cu rigurozitate pentru a te bucura de rezultate pe măsură.

Sursa foto: Pexels.com

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!