Sari la conținut

6 ceaiuri recomandate de medici, vara

Nu știu voi ce beți vara, dar eu mă cam satur de apă. Adică știu, mă rog, bănuiesc, într-un fel, din ce mai văd pe la terase. Sucuri, limonade și bere. Dar pentru cei ca mine, care nu sunt prieteni deloc cu sucurile carbogazoase sau alcoolul, ceaiurile ar mai fi ceva variante. Medicii chiar recomandă consumul de ceaiuri vara. Plus că am descoperit niște ceainării super prin oraș, care au reușit să mă convingă de cât de fain e să bei ceai vara, într-o gradină sau chiar la tine pe balcon/terasă.

Doar că vedeți voi, cu ceaiurile astea poate fi o problemă. Deși nu sunt medicamente, au totuși efect terapeutic. Și mă cam tem să nu îmi fac rău singură, dacă nu știu ce impact are fiecare sortiment asupra corpului. Așa că tot la medic am ajuns, pentru că nu e suficient să citești pe o cutie, care îți zice doar un dozaj de plic la cană…

Așadar, doamna doctor Ruxandra Constantina, medic de familie, cu specializare în apifitoterapie și naturopatie, mi-a răspuns la întrebări și iată ce am aflat. Lista de mai jos este tocmai bună pentru printat și pus în perete, la bucătărie!

(...)

Citește mai mult pe florinabadea.ro

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!