Sari la conținut

6 lucruri aparent enervante pe care toate mamele le fac, dar care ne îndeamnă să le iubim și mai mult

Mulți dintre noi considerăm că fiecare familie are moduri diferite de a comunica și propriile sale obiceiuri, însă, avem tendința de a ne compara familia cu celelalte familii pe care le cunoaștem. Și când o facem, ne dăm seama că nu suntem atât de diferiți, mai ales mămicile, care par să aibă aceleași obiceiuri în ceea ce privește creșterea copiilor lor. Pe măsură ce creștem, ne dăm seama că acele detalii care ne deranjau când eram mici sunt, de fapt, atât de neprețuite.

Brightside a identificat câteva obiceiuri ale mămicilor care, la prima vedere, par puțin enervante, dar care sunt atât de pline de grijă și dragoste.

Iată despre ce lucruri este vorba:

Cina este gata! Înainte ca ea să fie, cu adevărat, gata.

Când o întreb pe mama ce vrea de ziua ei, îmi spune: Oh, nu-ți cheltui banii cu mine, dar se supără dacă nu îi ofer nimic.

Când mama mă vizitează, nu mă lasă să o servesc cu un ceai sau cu o cafea. Se apucă imediat de treabă, face curățenie, îmi aranjează lucrurile. Este un gest drăguț, doar că niciodată nu-mi găsesc lucrurile la locul lor, așa cum le-am așezat eu.

Dacă îi spun mamei că mă simt rău, în 2 secunde vine cu punga de medicamente.

Când plecăm de acasă pentru mai multe zile, mama scoate absolut toate electronicele din priză, mai puțin frigiderul. Efectiv scoate tot din priză.

De foarte multe ori mama mi a spus: Ai primit un plic, dar l-am deschis, din greșeală.

Sursa foto Brightside

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!