Sari la conținut

A născut de 4 ori, dar e mândră de cum arată corpul ei: "A fi slabă nu înseamnă a fi fericită"

Vezi gGalerie foto

Sarah Nicole Landry, mămică a 4 copii, își dorește ca toate femeile care au devenit mame să își iubească corpul așa cum și-l iubește ea.

Sarah este bloggeriță și deține o pagină de Instagram de mare succes, unde scrie despre iubirea de sine și unde postează fotografii inspiraționale cu ea însăși. De asemenea, ea este o soție și o mamă iubitoare, și vorbește deschis despre toate luptele feminității și maternității.

► Citește și: Pentru proaspetele mămici care nu-și recunosc în oglindă corpul postpartum...

Calea spre iubirea de sine a început cu un divorț

Până într-un moment crucial din viața ei, Sarah era foarte atentă la postările ei de pe Instagram și s-a asigurat că maschează orice defect fizic. Toate aceste lucruri s-au întâmplat când mămica era în mijlocul unui divorț.

Ea a spus: „Eram foarte slabă și bolnavă, stresată și, totuși, toată lumea m-a felicitat pentru cât de bine arătam. A devenit o bătălie mentală atunci când a trebuit să-mi revin, dar m-a ajutat să înțeleg că a fi slabă nu înseamnă a fi fericită.”

► Citește și: Postpartum - Iubește-te așa cum ești! Postarea devenită virală

Femeia a aflat, accidental, cel mai mare adevăr din viața ei

Povestea lui Sarah despre pierderea în greutate s-a dovedit a fi departe de un basm. După cum a mărturisit ea, astfel de povești încep întotdeauna cu o femeie tristă și se termină cu o femeie fericită. Ea a avut tulburări de alimentație și s-a confruntat cu anxietatea.

Mămica își amintește că a trebuit să facă un drum lung pentru a-și schimba starea interioară și, în mod surprinzător, copiii ei au ajutat-o în acest sens. După prima ei ședință foto, fiica ei mijlocie i-a spus: „Mamă, toată lumea te iubește pentru că ai slăbit”. Și acesta a fost acel semnal de trezire de care Sarah avea nevoie.

► Citește și: Povestea unei mămici despre corpul ei postpartum a devenit virală

Satisfacția față de corpul ei i-a adus fericirea

Acum Sarah, mamă de 4 copii, emană o încredere imensă în fotografiile ei complet needitate. Ea își arată vergeturile, formele și celulita, și o face cu mândrie. Ea s-a căsătorit cu cel mai bun prieten al ei, Shane, de la care primește încredere, susținere și iubire.

► Citește și: Burtica după naștere este dovada că acolo a crescut un suflet de om

Pagina de Instagram a lui Sarah a fost o gură de aer proaspăt pentru multe femei. Ea primește zilnic o mulțime de comentarii de la oameni care îi spun că este o persoană „care salvează vieți”. Sarah i-a învățat pe oameni să-și transforme ura în dragoste, atunci când vine vorba de propriul lor corp.

Sursa

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!