Sari la conținut

Povestea unei mămici despre corpul ei postpartum a devenit virală

Vezi gGalerie foto

Sandy Ballard este o mămică a trei copii adorabili. Contul ei de Instagram este plin de fotografii drăguțe de familie, însă una dintre cele mai recente poze ale ei a devenit virală, pentru onestitatea ei.

În descrierea pozei, Ballard vorbește deschis despre corpul ei postpartum, după ce a fost însărcinată de trei ori.

Iată ce spune mămica:

Nouă luni în burtică, nouă luni afară. Sau ceva de genul ăsta. Așa arată corpul meu, după 3 nașteri. Sânii mei arată așa pentru că am alăptat. Acest corp este gata de piscină! Este subțire? Nu. A revenit la normal după naștere? Nu. Dar este corpul meu, iar eu acum sunt la piscină.

► Citește și: Burtica după naștere este dovada că acolo a crescut un suflet de om

Am petrecut ore întregi gândindu-mă la cum arăt. Toate vergeturile, imperfecțiunile. Am început să slăbesc, până când am realizat că nu îmi petrec suficient timp cu copiii mei. Acești pui de oameni pe care îi iubesc atât de mult. I-am ținut în burtă atât timp, i-am născut și am făcut totul pentru ei. Apoi am vrut să-mi ascund imperfecțiunile. De ce? Pentru că societatea ne spune că ar trebui să avem un corp bine sculptat atunci când mergem la plajă.

Ei bine, după al treilea copil, am realizat, în sfârșit, că am deja un corp de plajă, brațe pline și o inimă plină cu dragoste.

Citește și: Scrisoarea emoționantă a unei mame, către corpul ei postpartum

Perioada postpartum este frumoasă. Pentru fiecare cicatrice, vergetură sau parte a corpului există o femeie care ar face orice să obțină cele două liniuțe pe testul de sarcină, iar eu nu am doar unul, ci trei copii sănătoși și fericiți. Nu-ți pierde timpul dorindu-ți să fii slabă, pentru că nu va funcționa. Ai încredere în mine! Petrece-ți timpul jucându-vă împreuna la piscină. Copiii nu-și vor aminti imperfecțiunile de pe coapsele tale, ci timpul petrecut cu ei.

Sursa
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!