Sari la conținut

Burtica după naștere este dovada că acolo a crescut un suflet de om

Vezi gGalerie foto

Știm cu toții acele femei pentru care nașterea, cel puțin din exterior, a părut cam ca mersul la magazin; dar un magazin în care au fost să descarce punguța, nu să o umple, și de unde s-au întors fresh și mai frumoase ca oricând. Nu condamnăm pe nimeni, dimpotrivă, ne bucurăm că sunt mămici care pot spune că atât nașterea, cât și recuperarea postnatală, au fost floare la ureche. Ne bucurăm și cu toată sinceritatea spunem că ne apasă o ușoare invidie... Și asta pentru că, pentru noi, restul mămicilor, lucrurile stau complet diferit.

După o naștere dureroasă, în care zici ore în șir că așa ceva nu îți trebuie nici în ruptul capului, vine o perioadă destul de grea și de urâtă... fizic. Perioadă în care ne simțim nu doar obosite, ci și neîngrijite și un pic cam... neatrăgătoare. Și asta pentru că noi, după ce am golit punguța, o și păstrăm lipită de noi zile, săptămâni și chiar luni bune.

În realitate, însă, știti ce? Burtica nu este decât dovada vie că acolo a crescut un suflet de om. Și ce urme pot fi mai frumoase de atât?

Suntem femei, aducem pe lume o viață, două, nouă și trebuie să ne mândrim cu asta. Cu asta și cu burticile noastre. Așa cum au făcut-o mămicile din imaginilede mai jos.

► Citește și După naştere, nimeni nu e perfect; şi nici nu trebuie să fie! Cum arată, în realitate, burticile mămicilor care tocmai au născut

Sursa.



 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • Adi

    Oare...?!? Sau e un semn ca doamna, ca sa se rasplateasca pentru ceea ce considera a fi un efort aproape peste puterile ei, a mancat in nestire?!?

  • M

    Sper sa fie asa cum presupune cel ce a comentat mai sus. Desi..ar fi aiurea din partea acelor doamne care s-au rasfatat cu mancare sa le sperie pe toate femeile ca ramai cu burta mare chiar si dupa nastere.
    Respect tuturor mamelor..pt ca fac un sacrificiu. Eu sunt femeie insa nu imi doresc niciodata copii...procesul in sine mi se pare pur si simplu oribil...traumatizant pt femeie si dezgustator. Barbatii se se abtina..nu au niciun drept sa arunce cu comentarii nepotrivite - nu ei trec prin tot chinul.

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!