Sari la conținut

Scrisoarea emoționantă a unei mame, către corpul ei postpartum

Să porți în pântec un omuleț, iar apoi să îi dai naștere, nu este deloc ușor. Ca să nu mai vorbim de caruselul de emoții care te încearcă pe parcusul celor nouă luni, ca imediat după naștere să pună incontrolabil stăpânire pe tine.

► Citește și Burtica după naștere este dovada că acolo a crescut un suflet de om

Cu toate acestea, sarcina și nașterea reprezintă o experiență cu adevărat minunată și uimitoare, pe care nicio mamă nu are cum să o uite. Mai mult, de cele mai multe ori, nici măcar urmele lăsate pe corpul ei nu îi permit să lase totul uitării. Vergeturile, kilogramele în plus și cicatricile rostesc pe viață: corpul tău i-a fost casă unui nou om.  Și nu, nu trebuie să regreți nimic! Acesta este și mesajul transmis de o mamă pe Happily pregnant, printr-un mesaj sub formă de scrisoare,  transmis corpului ei postpatrum. Cuvintele ei emoționante au făcut înconjurul lumii:

Dragul meu corp postpartum,

În primul rând, vreau să știi că nu te urăsc. Dimpotrivă, sunt extrem de mândră de tine! Ai trecut prin atâtea... Ai crescut un om! I-ai fost fetiței mele casă, adăpost, i-ai ținut de cald și te-ai asigurat că rămâne sub protecția ta până ce e cu adevărat pregătită să iasă pe această lume. I-ai făcut loc în pântecul tău, iar apoi ai lăsat-o curajos să plece. Ai hrănit-o cât de bine ai putut și sunt mândră de asta. Nu ai dat greș! Ai făcut un lucru uimitor.
Poate că ești diferit de ceea ce ai fost, dar nu ești mai urât, mă rănit sau cu mai multe cicatrici. Ai pe tine harta vieții pe care ai creat-o.
Dragul neu corp postpartum, ești frumos, iar eu sunt mândră de tine.

Postarea a devenit virală, foarte multe mămici regăsindu-se în cuvintele emoționante.

Arată exact ca burta mea, a spus una dintre mame.

Îți mulțumesc pentru aceste cuvinte, a spus o alta.

► Citește și Fără rușine! 10 imagini reale cu burticile mămicilor după naștere

► Citește și După naştere, nimeni nu e perfect; şi nici nu trebuie să fie! Cum arată, în realitate, burticile mămicilor care tocmai au născut


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!