Sari la conținut

Ai lăsat cadoul de Crăciun pe ultima sută de metri? 17 idei salvatoare pentru tine (P)

Vi s-a întâmplat vreodată să amânați cumpărăturile de Crăciun până în ultima clipă? Eu mă zburlesc numai cu gândul că aș putea păți asta! Dacă e ceva care mă sperie în perioada sărbătorilor, asta e: lăsatul cumpărăturilor pe ultima sută de metri. Curierii lucrează peste program de la Black Friday încolo și coletele ajung oricum greu (dacă ajung!), traficul e de nedescris, lumea petrece timp muuult prin magazine în căutarea darului perfect. Prea multă adrenalină și înghesuială pentru mine.

Când Alex era mic și înainte să devenim părinți au fost ani în care în noiembrie aveam toate cadourile cumpărate. Mai nou, nu îmi dau seama de ce, probabil din cauza lipsei acute de timp, am ajuns să ne ocupăm de cadouri în prima parte a lunii decembrie. Sper să nu continuăm trendul ăsta de amânare și să ajungem să ne stresăm în ultima clipă căutând cadouri pentru cei dragi. Stres avem destul și-așa.

Dacă acum o lună vă propuneam 80 de idei de cadouri, dintre care multe handmade, azi vin cu o completare la acea listă, cu niște idei de cadouri de cumpărat pe ultima sută de metri. Nu că n-ați fi cumpărat tot ce trebuia până acum, dar poate aveți un prieten căruia să îi fie de folos.

(...)

Citeşte mai mult pe cristinaotel.ro

Sursa foto: Pexels

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!