Sari la conținut

Alege să fii propriul tău stilist. Alege să fii fashion în orice combinație!

Ce poate fi mai satisfăcător pentru o femeie decât să se simtă atrăgătoare într-o ținută fashion? Îți spunem noi: o pereche de încălțăminte asortată perfect, indiferent de evenimentul unde alege să o poarte! 

Pantofii se numără printre cele mai importante articole din garderoba unei femei. În funcție de sezonul predominant, fie că motivul pentru care ieși din casă este o întalnire, o plimbare, un eveniment sofisticat, fie alegi să ieși la alergat într-o ținută sport, alege dintr-o gamă variată de încălțăminte fashion de la Atmospherefashion pentru a întoarce privirile cu orice ocazie.

Găsește-ți perechea potrivită de încălțăminte, ținând cont de anumite criterii 

1. Forma piciorului: 

Pentru ca perechea de pantofi să fie adecvată, cel mai important aspect este mărimea piciorului tău. Alte criterii de luat în considerare sunt atât lățimea piciorul sau existența montului, cât și curbura acestuia.

2. Materialul:

Încălțămintea este confecționată din diferite materiale, iar dacă vrei să te simți confortabil în pantofii tăi, află care sunt cele mai comune și mai bune materiale:
• piele naturală;
• materiale textile;
• piele ecologică.
 

3. Înălțimea tocului 

Este recomandat ca tocul unui pantof să nu depășească înălțimea de 9 cm. În caz contrar, o înălțime mai mare te poate face să îți modifici postura, ajungându-se până la probleme de natură medicală.

Dacă ai o statură înaltă, ți se va potrivi de minune tocul mediu sau înalt, astfel, va fi proporțional cu înălțimea ta. Dacă ai o înălțime medie, poți purta cu ușurință toate tipurile de toc, însă nu mai înalt de 12 cm. Dacă ești minionă, tocurile ideale pentru tine sunt cele mici și medii, fără a depăși înălțimea de 8 cm.

4. Modelul

Picioarele nu sunt asemănătoare, așadar, nici pantofii. Alege modelul potrivit lățimii și formei piciorului tău, pentru a te simți cât mai relaxată atunci când îi porți.

5. În funcție de ocazie  
 
• încălțămintea elegantă 

Combinația letală dintre eleganță și fashion este o artă și totodată, o cerință de care te vei lovi adesea, așadar asortează-ți ținutele cu o minunată pereche de pantofi cu care să ieși în evidență, iar asta, semnifică numaidecât o pereche de pantofi cu toc sau o pereche de sandale cu toc. Asigură-te că perechea aleasă este confortabilă și-ți va permite ore întregi de distracție și dans. 

• încălțămintea office 

Vrei să arăți irezistibil inclusiv la birou? Alege-ți perechea de pantofi care se asortează la ținuta office și care nu-ți va crea probleme în timpul ședințelor sau evenimentelor de durată la care participi. 

• încălțămintea casual / sport 

Fie că este vorba de plimbări în aer liber, de o drumeție sau de activități sportive, trebuie să ai în vedere câțiva factori: cel mai important este nivelul de confort pe care ți-l oferă încălțămintea - nu trebuie să strângă piciorul, iar materialul trebuie să fie unul comod, flexibil.

Femeie, singurul motiv pentru care trebuie să-ți apleci capul este pentru a-ți admira pantofii! Așadar, nu mai sta pe gânduri si alege-ți încălțămintea ideală, ieși în lume, pășește elegant și întoarce priviri!

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!