Sari la conținut

Așa da! Un soț își îndeamnă soția să-și facă timp doar pentru ea, cel puțin de două ori pe lună

Ca mămică, este dificil să-ți faci timp doar pentru tine, când ai de hrănit și îngrijit un bebeluș. Să nu mai spunem de treburile pe care trebuie să le faci în casă. Mersul la salon sau la shopping pare un obiectiv greu de atins, chiar imposibil pentru orice proaspătă mămică.

Totuși, iată că se poate! Un tătic de trei copii (2, 4, respectiv 15 ani) își îndeamnă soția, cel puțin de două ori pe lună, să ia o pauză de la mămicie și să se răsfețe.

„Copilul nostru de 15 ani este deja mare și își poartă singur de grijă, în cea mai mare parte a timpului. Ceilalți doi copii, de 2 și 4 ani încă sunt mici și ne testează comportamentele, mie și soției mele, în foarte multe ocazii, spune tăticul.

El a explicat că, treptat, el și soția lui au început să mai reducă din activitățile casnice și își fac timp și pentru ei. Tăticul își ia 2-3 ore libere sâmbăta, pentru a face activitățile care îi fac plăcere, apoi își trimite soția la salon, spa și masaj, pentru a se relaxa.

„Aceste ieșiri nu au loc doar de două ori pe lună”, spune tăticul. „Sunt zile în care îmi dau soția afară din casă și îi spun să nu vină până la ora 19:00”, adaugă el.

El a concluzionat: "Viața de familie nu este întotdeauna legată de copii. Părinții au nevoie de timp doar pentru ei și merită acest lucru. Băieți, nu vă fie teamă să vă trimiteți soțiile la relaxare, din când în când."

Ce ziceți de acest lucru, tătici? Voi vă aduceți aminte când a fost ultima dată când le-ați dat “concediu de odihnă” soțiilor voastre și le-ați împins de la spate să se ducă la salon sau să iasă cu prietenele, chiar și pentru 1-2 ore?

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!