Sari la conținut

Cadouri de Crăciun la preț redus (+SUPER CONCURS)

Ho, ho, ho, știați că mai sunt 18 zile până la Crăciun ? Recunosc că nu prea sunt genul care se pregătește din timp pentru astfel de ocazii. Mai mereu ajung să alerg pe ultima sută de metri și să mă stresez inutil că nu găsesc ce mi-aș dori sau că plătesc o avere pe niște flecuștețe. Doar pentru că nu am avut timp să caut pe îndelete.  Așa că anul ăsta mi-am învățat lecția și m-am pus pe căutări din vreme. Mi-am luat frumos caiețelul și imaginația la mine și am pornit în căutarea darurilor potrivite. M-am gândit că niște de idei de cadouri de Crăciun la preț redus nu strică nimănui, așa că am pus pe listă câte ceva pentru fiecare membru al familiei.

Mi-am setat un buget de cumpărături de 250 de lei.

În el trebuie să îi includ pe cei mai importanți membri ai familiei. Oare o să reușesc ?

Idei de cadouri de Crăciun la preț redus pentru copii

De când am devenit mamă, în fruntea listei mele stă Ana. A oricărei liste. Atunci când era mică, mă străduiam să împac nevoia mea de a ști că îi cumpăr ceva util cu nevoia ei pentru jucării sclipitoare și zgomotoase.  Alegeam așadar o cărticică, un puzzle cu animale, o jucărie educativă (set de construcție, jucării de lemn, etc) și o jucărie pe placul ei – de cele mai multe ori o păpușă, un set de ceai, căsuțe de jucărie și altele din această gamă.

► Citeşte şi Idei de cadouri de Crăciun, ediția 2017

Acum, de când a crescut, lucrurile s-au complicat puțin. Jumătate din ea e încă ancorată în lumea copilăriei, jumătate pare că a crescut și vrea să fugă spre adolescență. Le-am împăcat pe amândouă – pre-adolescenta a primit haine sclipicioase, glam-style și un joc de strategie financiară, iar copila care crede încă în zâne va găsi sub brad o poșetă-unicorn și stele și planete fosforescente, pentru decorarea tavanului camerei.

Pfff, credeam că nu mi-a mai rămas buget pentru restul familiei. Așa fac mereu: mă fură produsele de copii și cheltui tot bugetul pe fundul Anei. Din fericire, nu e cazul, mi-a rămas mai mult de jumătate din buget.

Următorul e Pisicul consort.

Trecem la lista cu idei de cadouri de Crăciun la preț redus pentru soți

(...)

Citeşte mai mult pe pisicapesarma.ro
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!