Sari la conținut

Caramel cu unt și smântână

Caramelul acesta face parte din acea categorie de rețete extrem de simple de făcut și spectaculos de gustoase. Nu cred să-mi lipsească vreodată acest dulce din frigider asta pentru că este extrem de versatil: îl poți folosi la rețeta de prăjitură Beatriz, în continuare rețeta de care se îndrăgostește toată lumea sau pus în forme de gheață se transformă în niște caramele delicioase.

Eu l-am mai folosit pentru a îmbrăca un tort aniversar și uneori, dar nu spuneți la nimeni, îl mănânc direct cu lingura din borcan.

Pe cuvânt de mamă care nu mănâncă zahăr că este delicios! Și tare, tare simplu de făcut.

(...)

Citește mai mult pe mamipetocuri.ro

Sursa foto mamipetocuri.ro
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    Caloria.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!