Sari la conținut

Ce pot învăța părinții, în urma interviului cu Meghan Markle și prințul Harry

Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit în 2018 și au devenit părinți pentru prima dată un an mai târziu. Cuplul așteaptă cel de-al doilea copil, care urmează să se nască anul acesta.

În interviul cu Oprah, ducele și ducesa de Sussex au oferit publiculul explicația tristă pentru care nu se mai întorc la Palatul Buckingham.

Iată cu ce s-au confruntat Meghan Markle și prințul Harry, în timpul șederii alături de familia regală, și ce pot învăța părinții de la ei:

Meghan s-a luptat cu sănătatea ei mentală, în timpul sarcinii

Ducesa de Sussex i-a spus lui Oprah despre faptul că, în timp ce era însărcinată cu fiul ei Archie, „nu mai voia să mai trăiască”. Ea a mai spus că „acesta a fost un gând clar, real, înfricoșător și constant.”

Gândurile sinucigașe ale lui Meghan au determinat-o să ceară ajutor unui senior regal care i-a spus că nu poate face asta, deoarece ar fi rău „pentru instituție”. Ea a explicat: „Împărtășesc acest lucru, pentru că sunt atât de mulți oameni cărora le este frică să ceară ajutor. Și știu, personal, cât de greu este să îți exprimi astfel de gânduri, iar când ți le exprimi, să ți se spună că nu poți fi ajutat."

Situația reflectă în mod sfâșietor ceea ce se întâmplase cu prințesa Diana în timpul sarcinii și după nașterea prințului William în 1982, dovedind că „instituția” nu doar că nu a sprijinit femeile care se luptă cu sănătatea lor mentală, ci le și lasă să sufere în tăcere, refuzându-le îngrijirea necesară.

► Citește și Archie va deveni frățiorul cel mare! Meghan Markle și prințul Harry așteaptă al doilea copil

Prințul Harry încă lucrează la problemele sale cu tatăl său, prințul Charles

Furia, frustrările și lucrurile nerezolvate par să pătrundă în relația dintre prințul Harry și tatăl său, prințul Charles. În timpul renunțării la îndatoririle regale, Harry a explicat că a purtat trei conversații cu bunica sa, regina Elisabeta a II-a și două conversații cu tatăl său, prințul Charles.

"Există multe lucruri de rezolvat. Mă simt cu adevărat dezamăgit pentru că a trecut prin ceva similar. Știe cum este durerea. Și Archie este nepotul său", spune Harry. El a continuat: „Bineînțeles, îl voi iubi întotdeauna, dar s-a întâmplat mult rău.”

Un membru din familia regală și-a exprimat îngrijorarea cu privire la culoarea pielii lui Archie

În cazul lui Meghan și Harry, astfel de remarci și întrebări au fost rasiste. Ducesa i-a spus lui Oprah despre faptul că, în timp ce era însărcinată cu fiul ei, oamenii din familia regală își exprimaseră îngrijorarea cu privire la nuanța pielii lui Archie.

Prințul Harry știe că mama sa, Prințesa Diana, ar fi vrut ca el și Meghan să fie fericiți

Harry a împărtășit că „cea mai mare preocupare” a sa a fost ca istoria să nu se repete, în ceea ce privește faptul că Meghan este vizată de presă și nu este protejată de Casa Regală la fel cum fusese mama sa.

La întrebarea lui Oprah: "Ce crezi că ar spune mama ta despre acest pas înapoi, această decizie de retragere de la familia regală? Cum s-ar simți în această situație?" Harry a răspuns: „Cred că ar fi foarte supărată de situația dată. Dar, în cele din urmă, tot ce și-ar dori vreodată este să fim fericiți”.

Meghan și Harry vor avea și o fetiță

Cuplul i-a spus lui Oprah că al doilea copil al lor va fi o fetiță. „Să ai un copil este uimitor, dar să ai un băiat și apoi o fată - ce altceva ai mai putea cere?”, spune Harry. "Acum avem familia noastră”, adaugă el.

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!