Sari la conținut

Cele mai drăgălașe și amuzante 30 de benzi desenate, create de o mămică, pentru părinții din întreaga lume

Vezi gGalerie foto

Natasha sau Heartility Art pe Instagram este o mamă de 2 fetițe și adoră să deseneze toate experiențele prin care trece zilnic, în calitate de părinte.

Stilul ei plin de viață, dar totuși blând, este perfect pus în imaginea care arată cum se cresc, de fapt, copiii. Viața de mămică nu este roz, dar este atât de frumoasă.

Natasha este de origine braziliancă, dar locuiește în Olanda de 10 ani. Are 2 fetițe: Madeline, de 3 ani și jumătate și Livia, de 1 an și jumătate.

"În timpul concediului de maternitate, după nașterea Liviei, am stat acasă timp de câteva luni de zile, singura mea activitate fiind creșterea ambelor fetițe. A fost minunat să beneficiez de timp împreună cu micuțele mele, dar simțeam nevoia și dorința de a face ceva creativ", a spus Natasha pentru Bored Panda.

"Când întâlneam situații amuzante cu și despre copiii mei, le povesteam imediat prietenilor mei. Într-o zi, am decis să ilustrez aceste întâmplări, așa că mi-am făcut un cont de Instagram. Voiam doar să le arăt prietenilor mei că am transpus întâmplările amuzante ale fetițelor mele în niște ilustrații. Nici pe departe nu mă așteptam ca numărul urmăritorilor să crească atât de mult. Acum, peste 15.000 de oameni urmăresc toate ilustrațiile mele postate pe pagina de Instagram", adaugă ea.
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!