Sari la conținut

Cele mai frumoase 5 târguri de Crăciun din România

Vezi gGalerie foto

Cum Bucureştiul a fost inclus de portalul MSN într-un top al celor mai frumos iluminate oraşe din Europa, având o companie ”selectă”, precum Paris, Madrid sau Londra, ne-am gândit să-ți oferim un rezumat al celor mai frumoase 5 târguri de Crăciun din România. Locuri de poveste, unde poți găsi o atmosferă de poveste și cadouri pentru fiecare!

Unii fac turul țării cu bicileta, alții – sunt în căutarea celor mai frumoase peșteri ori cine știe ce alte puncte de interes turistic. Luna aceasta îți propunem un itinerariu tematic: ce zici de un tur al României în care să incluzi cele mai frumoase 5 târguri de Crăciun? Ce-i drept, ai nevoie de o vacanță însă unele dintre ele pot fi vizitate și pe rând, în weekend.

Luminițe de tot felul, brazi împodobiți, cadouri, vin fiert și miros de cozonaci… Doar câteca dintre ingredientele unei atmosfere ca-n povești, specifice Sărbătorilor. Cu siguranță, și prichindelul tău va fi încântat de o astfel de escapadă. Mai ales că îl va întâlni pe Moș Crăciun… în avanpremieră!

Intră în galeria foto și descoperă cele mai frumoase 5 târguri de Crăciun din România!

Galerie foto

 • Târgul de Crăciun din Brașov
 • Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca
 • Târgul de Crăciun de la Sibiu
 • Târgul de Crăciun din Timișoara
 • Bucharest Christmas Market
Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!