Sari la conținut

Copiii mei, eu nu am visuri mărețe pentru voi...

Copiii mei, eu nu am visuri mărețe pentru voi. În fapt, doar niște visuri mici, mici de tot... Da, ați citit bine! Nu-mi doresc lucruri grandioase pentru voi.

Nu-mi doresc să absolviți un liceu celebru. Îmi doresc să vă faceți prieteni buni, care să împărtășească aceleași valori cu voi. Îmi doresc să învățați, să creșteți, să deveniți responsabili.

Nu îmi doresc să vedeți lumea întreagă. Ci doar ca Dumnezeu să vă ducă acolo unde știe că vă e cel mai bine.

Nu-mi doresc o cerere în căsătorie ca în povești și nici o nuntă despre care să se vorbească ani de rândul. Îmi doresc să găsiți persoana care să știe cât de mult meritați. Persoana care să merite iubirea voastră. O persoană care să vă facă să râdeți și care să fie acolo să vă șteargă lacrimile. Îmi doresc o persoană care să vă iubească.

Nu îmi doresc să conduceți un Lexus sau un Mercedes. Îmi doresc să conduceți o mașină în care va trebui să puneți, la un moment dat, un scaun de copil.  O mașină în care se vor găsi firimituri pe bancheta din spate și urme de degețele pe geam.

Nu îmi doresc să vă faceți regizori de film. Dar îmi doresc să dansați, să urcați pe scenă și la prezentări de modă în dormitorul copiilor voștri.

Nu îmi doresc să fiți președinte. Doar să fiți prezente în viețile copiilor voștri când zâmbesc prima dată, când fac primii pași, când le cade primul dinte, când spun primele cuvinte și... oricând! Cât mai des și cu iniam cât mai plină.

Nu îmi doresc să faceți sport de performanță. Doar să alergați cu ai voștri copii prin curte, prin parcuri, prin casă. Să alergați și să râdeți.

Nu îmi doresc să aveți o profesie cu un nume impresionant. Îmi doresc să aveți acea profesie care să vă facă fericiți.

Nu îmi doresc să aveți o casă mare. Doar una să fie plină cu zâmbete, cu râsete cu zgomot, cu iubire.

Nu îmi doresc să trăiți experiențe unice. Doar să strângeți amintiri calde din Ajun de Crăciun și să spargeți ani de-a rândul ouă de Paște, cu cei dragi și mulți.

De fapt, am un vis măreț pentru voi.

Îmi doresc să iubiți și să fiți iubiți cu adevărat. Să le arătați oamenilor din jur cât de mult îi iubiți. Să vi se ofere iubire și să o primiți cu brațele deschise.

Nu am visuri mărețe pentru voi, dar am o iubire mare...
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!