Sari la conținut

Cu copii în Bangkok – ce să vezi, unde să stai și să mănânci – mic ghid pentru părinți

Am stat în Bangkok 4 zile și am avut timp să facem tot felul de activități. Dacă veți merge aici cu cei mici, sigur veți găși lucruri care să îi țînă ocupați suficient timp.

Ce puteți vizită cu cei mici?

Sea Life Ocean World. Un  acvariu foarte mare și frumos, care nouă ne-a plăcut mai mult chiar decât cel din Barcelona. Puteți vedea foarte multe specii de pești, broaște țestoase și pinguini, puteți merge cu o barcă cu fundul de sticlă peste acvariu sau să va plimbați pe fundul acestuia îmbrăcați în scafandri.

Copii pot primi și în pachet de “detectivi” cu ajutorul căruia pot juca tot felul de jocuri pe tot traseul dinăuntru. Am scris mai multe despre experiență noastră la Sea Life Ocean World aici.

Dusit Zoo. Deși nu este, poate, la fel de mare precum alte grădini zoologice, cei mici se vor bucură să vadă specii pe care nu au ocazia să le vadă în România, precum girafe sau lei albi. Grădina este bine amenajată, cu poduri suspendate pentru a vedea toate animalele mai bine, cu în trenuleț care te poartă peste tot și se oprește pe la punctele cheie pentru a va putea da jos să le admirați și cu mici magazine de unde puteți lua ceva de mâncare sau de băut cât va plimbați. Am povestit cum a fost la Dusit Zoo aici.

Sursa foto: crestemsicalatorim.com

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!