Sari la conținut

Cum poţi prelungi culoarea părului vopsit? 4 soluții naturale

Ce femeie nu-și dorește ca părul său vopsit să își mențină culoarea cât mai mult timp?! Descoperă în articol câteva soluții la îndemână, naturale și eficiente.

Așa cum există metode naturale de a-ți vopsi părul, mama natură ne oferă și soluții pentru a menține culoarea obținută cât mai mult timp. Astfel, uleiurile de cocos şi de argan au o importanţă majoră, însă nici ceaiul de muşeţel sau tincutura cu frunză de nuc nu sunt de ignorat.

Uleiul de cocos

Uleiul de cocos are un efect foarte bun pentru femeile cu părul închis la culoare: menţine mult mai bine negrul şi garantează un luciu intens. Acesta se aplică numai pe lungimea părului, nu și la rădăcină. Aplicat în exces pe rădăcină, uleiul de cocos slăbeşte rezistența firului de păr şi duce la pierderea podoabei capilare.

Muşeţelul

Ce mai la îndemână soluție pentru cele care au părul blond este ceaiul de mușețel. Această plantă pigmentează părul şi depune pigmentul natural, auriu, în culoarea părului. Se recomandă a se clăti părul cu ceai de mușețel după fiecare spălare. Astfel, părul blond-auriu îşi va păstra intensitatea culorii mai multă vreme.

Uleiul de argan

Tot pentru cele care sunt vopsite blond-auriu, uleiul de argan 100% prelungește culoarea mai mult timp. Atenție, însă! Ulei de argan 100% natural nu se aplică însă pe un blond platinat pentru că îngălbeneşte culoarea.

Frunzele de nuc

Un remediu folosit de sute de ani, dar extrem de util și astăzi, este tinctura de frunze de nuc. Intensifică și prelungește nunațele de roșcat.

Tu ce alte soluții naturale aplici?

Sursa: annmariegianni.com

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!