Sari la conținut

De când sunt mamă universul meu s-a întors cu susul în jos

Auzim atât de des că e greu să fii mamă, că trebuie să renunți la o mulțime de lucruri odată ce apar copiii în peisaj. Dar a fi mamăpărinte e despre mult mai mult de atât. Avem multe de câștigat, de descoperit, de învățat și de primit cu mintea și brațele deschise. Așa că, am pornit în căutarea unor mame care să ne povestească ce-au avut de câștigat de când în casele lor răsună voci de copii. Veți găsi toate istorisirile lor sub hashtag-ul #CeAuMameleDeCâștigat.

Invitata mea de azi e Magda, mamă de Sara, pilot militar (Da, chiar pilotează elicoptere!) și șefă de condei pe Mămica zburătoare.

Îmi aduc aminte atât de bine vorbele mamei mele: Să faci un copil este simplu, să-l crești ca să-l faci om este partea complicată!

De când sunt mamă universul meu s-a întors cu susul în jos. Tot ce credeam, tot ce bănuiam și toate ideile pe care le spuneam cu voce tare, dându-mi cu părerea despre viața cu copii, s-au dovedit a fi foarte departe de experiențele mele de părinte! Să fii mamă nu te învață nimeni! Nimeni nu te pregătește pentru viața de părinte. Și, deși auzi în stânga și în dreapta ta păreri despre viața cu copii, nimic, dar nimic nu seamănă în imaginația ta cu ceea ce va urma!

Experiența unei sarcini aproape toxice, aventura unei nașteri naturale deși cordonul ombilical era de două ori înfășurat în jurul gâtului bebelușului și începutul groaznic într-ale alăptării, cu atașare incorectă, nopți nedormite, mastite și ragade, frica de a nu da greș ca părinte, toate acestea au făcut și fac parte din viața mea de mamă. Însă ele dispar în momentul în care fetița cu ochii albaștri îmi zâmbește poznaș! Și atunci apare iubirea aia nebănuită, dragostea imensă pe care numai o mamă o poate adăposti în inima ei caldă.

(...)

Citeşte mai mult pe cristinaotel.ro

Sursa foto: Pexels

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!