Sari la conținut

De ce am plecat

Eram gravidă pentru a doua oară. Aveam doar șase luni de sarcină când am luat cea mai grea decizie din viața mea. Nu am mai suportat să fiu abuzată emoțional. Nu am mai putut! Și nici măcar nu am realizat asta, până în momentul în care nu m-am mai putut da jos din pat, să mă uit în oglindă și să am grijă de mine.

Nu mi-am părăsit partenerul de viață sau omul de care m-am îndrăgostit. Am părăsit un narcisist care nu rata nicio secundă să mă facă să mă îndoiesc de puterile mele.

Am plecat de lângă omul care fugea permanent de responsabilitățile sale. Omul care mă mințea în față și care habar nu avea să se comporte cu propriul copil.

Am plecat de lângă omul care îmi oferea afecțiune doar când voia să obțină ceva.

Am plecat de lângă omul care m-a înșelat; de două ori! Am părăsit omul care a făcut un copil cu altă femeie, în timp ce era cu mine.

Am părăsit omul care se enerva ori de câte ori gândeam diferit. Care îl făcea pe copilul nostru să se simtă atât de inconfortabil, încât mergea prin casă de parcă călca pe coji de ouă.

Am plecat de lângă omul inconsecvent și ipocrit. Care nu a investit nimic în căsnicia lui.

Am plecat pentru liniștea mea și a copiilor noștri. Am plecat să caut pacea.

Poate că și tu, ca și mine, ești în fața cele mai grele decizii. Ce pot eu să îți spun... alege sănătatea mintală și emoțională. Nimic nu contează mai mult!

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!