Sari la conținut

De ce nu slăbesc? 9 posibile cauze

Primesc des întrebarea: ”De ce nu slăbesc?”. În funcție de fiecare dintre noi, pot fi mai multe cauze. La modul general, am listat primele 9 care mi-au trecut prin minte. V-ați gândit așadar la următoarele motive?

Nu slăbesc pentru că nu am nevoie să slăbesc

Da, poate fi în capul meu că am nevoie să mai slăbesc. Să mă văd în oglindă într-un fel, din cauza oboselii sau a un perioade grele din punct de vedere emoțional. Sau pur și simplu să mă deranjeze părți din corp: brațele ori abdomenul. Ceea ce se poate remedia din antrenamente sportive ori în saloanele de remodelare corporală. Sau pur și simplu cu nițel mai puține glucide simple, ca să nu mai avem ce transforma în grăsime de depozit.

Cel mai corect este efectuarea unei analize corporale, ca să se vadă exact nu doar numărul de kilograme, dar și procentul de grăsime din corp și nivelul masei musculare. Apoi calcularea unui IMC (indice de masă corporală). Plus niște măsurători cu centimetrul, dar făcute corect. Asta pentru stabilirea unui obiectiv corect, proporțional cu vârsta și înălțimea.

(...)

Citește mai mult pe florinabadea.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!