Sari la conținut

De ce prietena care îți iubește copilul ca pe propriul ei copil este atât de specială

Nimic nu este mai frumos decât să-ți vezi cea mai bună prietenă că îi pasă atât de mult de copilul tău și că îl iubește din toată inima. Între ei se creează o legătură specială: se joacă amândoi, mănâncă înghețată împreună, lucruri care fac prietenia dintre ei și mai prețioasă.

Viața se schimbă cu siguranță după ce devii mamă, iar acum micuțul tău a devenit centrul universului tău. Lași în urmă multe lucruri pe care obișnuiai să le faci și te concentrezi mai mult asupra familiei tale. Din această cauză, s-ar putea să-ți mai pierzi din prieteni, dar cei importanți rămân mereu alături de tine.
Este important să ai pe cineva de încredere cu care să îți lași copilul atunci când ai nevoie să te odihnești.

► Citește și: Mesaj pentru mătușa magică ce îmi iubește copiii mai presus de orice pe lumea asta

Astfel de prieteni nu doar că știu să-ți asculte întotdeauna poveștile și micile probleme pe care le întâmpini ca și mamă, dar ei vin și cu cele mai bune sfaturi. Prietena ta cea mai bună vrea să sărbătorească împreună cu tine victoriile copiilor tăi și, cu siguranță, va plânge alături de tine în ziua absolvirii lor.

► Citește și: Să fii mătușă e ca și cum ai fi a doua mamă. 5 reguli de aur

Vor exista situații când copilul tău nu se va simți confortabil să discute cu tine anumite subiecte. Prietena ta cea mai bună poate deveni și prietena cea mai bună a copilului tău. Ea îi poate fi confident și poate fi adultul în care micuțul tău să aibă încredere și cu care să se simtă în siguranță.

► Citește și: Draga mea prietenă, nu te-am uitat. Doar… cresc o viață.

Nu există niciodată prea multă iubire pentru copilul tău, iar dacă ai lângă tine oameni care îți iubesc copilul ca pe propriul lor copil, ești o norocoasă!
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!