Sari la conținut

De la băiatul rău la tată de fată. 10 semne să îl recunoști

Cred că sunteți de acord cu mine că tații de fete sunt speciali. Trebuie să ai ceva capacități să poți asorta bentița cu fundițe la tricoul cu ponei și să reții cele mai noi trenduri în materie de prințese. Cu atât mai mult cu cât înainte să devii tată erai un tip dur, intransigent, capabil să taie din priviri pe oricine, dar care se înduioșează brusc la vederea celor mai adorabile piciorușe ieșind de sub tutu-ul de balet.

Cum poți să recunoști un tată de fată sensibil sub aparența de „băiat rău”?

Are în permanență la el elastice de păr, agrafe cu sclipici, ace de păr și orice ar putea servi la aranjarea cosițelor fetei lui. Se pricepe să prindă coada de cal în vârful capului chiar mai bine ca tine și în curând te ia și la împletit codițe. Nu mai vorbim că are o tehnică de uscat părul lung care l-ar face gelos și pe cel mai renumit hairstylist.

S-a specializat în shopping de hăinuțe roz. Știe întotdeauna că o pereche de colanți merge de minune cu o fustă cloș și că tricourile fără personaje sunt ca pâinea fără sare

Casca lui de motociclist este acum decorată cu personaje din ultimul film de animație vizionat, iar la mână, alături de brățările de piele se lăfăie brățara din sârmă plușată creată de două mânuțe mici.

Telefonul îi e plin de jocuri cu pisicuțe la salonul de manichiură și cățeluși la coafor

Știe toate numele prințeselor. Și prinților. Și animalelor lor de companie. Ar putea da și în miez de noapte un extemporal din lumea Disney.

A trecut de la Metallica și ACDC la Itsy Bitsy și ultimul hit Smiley

E capabil să schimbe în timp record întreaga ținută a unei păpuși, de la fuste de 2 cm la pantofi cât vârful de chibrit. Nu mai vorbim ce scenete pe voci face cu ele.

Citește mai mult pe pisicapesarma.ro!

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!