Sari la conținut

În mall, după pașapoarte. Fără nervi, ci cu aer condiționat și distracții

Anul trecut ne-am făcut pașapoartele. Era iulie, ca acum, și, ca orice român autentic, ne-am dat seama pe ultima sută de metri că ne-au expirat documentele. Am început să caut varianta mai simplă, programările online. Primul loc liber era în august. După vacanța noastră.

Așa că it was the hard way- statul la coadă. A fost una dintre cele mai lungi cozi la care am stat vreodată. 5 ore. Fix 5 ore. Cu copilul după noi, în soare. Mda, condițiile la Pașapoarte sector 6 erau vai mama lor! Sincer. O cămăruță de așteptare, unde, stăteau ca sardelele 20 de persoane. Toți ceilalți în soare. Când am ajuns în cămăruță, am zis că l-am apucat pe Dumnezeu de un picior. Aveam umbră. Falsă satisfacție, însă, pentru că, în 5 minute, eram fleașcă. Toți trei. Cămăruța nu avea aer condiționat, nu avea nimic decent pentru a aștepta ore bune în ea. Doar 4 pereți cu termopane, o construcție improvizată, care, cică te-ar fi ferit de vremea de afară. Poate ar fi fost bună când ploua, dar pe căldură era dezastru.

În fine, după 5 ore, am ieșit victorioși de acolo. Am avut pașapoartele și am răsuflat ușurați. Sper să nu mai repet această experiență vreodată.
Și se pare că nu mai e cazul pentru că, ATENȚIE, INFORMAȚIE DE INTERES PUBLIC!!!, Pașapoartele au un sediu nou! Da, în mall!

Foarte tare experiență am avut în urmă cu câteva zile. Auzisem că s-a deschis un sediu de emitere a pașapoartelor în Plaza România și m-am dus să văd minunea.

Măi nene, frumos rău! Așa ca în occident. Bine, ceva aglomerație, că nu se putea altfel, dar super confort: 20 de ghișee pentru primirea actelor și alte 3 pentru eliberarea lor.

(...)

Citeşte mai mult pe taticool.eu

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!