Sari la conținut

Insistă! Până la urmă va ieși cum trebuie!

Sophia și înotul.
Face înot de la 4 ani. Din motive medicale, trebuia să facă asta. Dar a fost foarte complicat mult timp. Ne-am lovit de un refuz categoric. Teama de apă la început, apoi doar cheful de bălăceală și nu de antrenamente riguroase.

Dar am insistat. Am căutat soluții ca să mergem pe drumul ăsta. Am fost lângă ea, i-am oferit primele lecții. Da. Faptul că m-am implicat direct a contat enorm. Am fost primul ei profesor de înot. Am ținut-o de burtică deasupra apei. Cu dragoste și răbdare. Multă răbdare.

Am împrietenit-o cu bazinul, am condus-o pe un drum nou. Acum, privind în urmă, sunt foarte mândru de mine. Da, am fost acolo, tatăl ei, lângă ea, atunci când a avut nevoie de mine. Și ea știe asta. Așa s-a legat relația noastră, o relație care este superbă și acum. O simt din priviri, știu ce-și dorește, știu ce temeri are. Și, mai important, e că ea știe că se poate baza pe mine. Că poate veni cu orice problemă la mine și că, împreună, vom găsi soluții. (...) Citește mai mult pe www.taticool.eu

Sursa foto Taticool

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!