Sari la conținut

Locul unde perfecțiunea fiică-mii a cunoscut perfecțiunea naturii

În căutarea vacanței perfecte pentru copiii noștri, noi, părinții, avem o mie de întrebări, dileme și îndoieli. Să le fie lor bine, să se distreze, să aibă apă și bălăceală, dar să fie în siguranță, să aibă condiții foarte bune, să fie mâncarea bună și, poate, dacă există vreo minimă posibilitate, să avem și noi puțin timp de relaxare.

De fiecare dată, trecem prin seria asta de opțiuni și începi să realizezi că astfel de locuri sunt extrem de puține. Da, prin străinătate, găsești, dar și prețurile sunt pe măsură.

Pe de altă parte, copilul, în afară de distracție, nu prea descoperă nimic. Mă gândesc la celebrele resorturi turcești, din care nu pleci cu nicio amintire, ci doar cu ceva distracție, cu burta plină și cu mustrări de conștiință că te-ai îngrășat câteva kilograme. Dar, nu-i așa?, copilul s-a distrat!

►Citeşte şi Mergeți cu copiii în concediu? Cu amândoi?!

Vara asta, am ales să facem altfel. Sophia e, deja, la vârsta în care își poate crea amintiri și ne-am hotărât să-i arătăm frumusețile senzaționale din țara noastră. Nu sunt un mare naționalist, dar chiar cred că e bine să le arătăm micuților noștri că poate fi superb și în România.

Așa că am hotărât să facem câteva mini-vacanțe pe meleagurile noastre. Week-end-uri prelungite. Câte ne-or ieși- 3, 4, vedem.

Primul loc în care am fost este Gura Portiței. 

(…)

Citeşte mai mult pe taticool.eu

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!