Sari la conținut

Mergi cu bebelușul la plajă? Iată câteva sfaturi

Copiii de pe plajă sunt cei mai drăguți, nu-i așa? Cu piciorușele lor mici, cu pielea fină și nasul roșu, ca de ren. Cu toată drăgălășenia pe care ne-o oferă, dacă mergi cu un bebeluș la plajă, necesită mai multă muncă și planificare suplimentară decât ca o simplă ieșire a adulților la bronzat.

Iată câteva sfaturi, dacă urmează să pleci cu bebelușul la plajă:

Nu uita de pantaloni pentru plajă

Dacă vrei să mergi cu bebelușul la plajă și nu vrea să intre în apă, nu este necesar un costum de baie. În schimb, ar trebui să îmbraci bebelușul cu o ținută de plajă lejeră. Pantalonii de plajă păstrează nisipul la distanță și departe de scutecul puiului tău.

Încălțăminte de plajă

Încălțămintea de plajă pentru copii este excelentă pentru protejarea micuțului tău, mai ales dacă mergi în locuri cu plaje stâncoase.
Pantofii de plajă vor fac o experiență plăcută pentru toată lumea, mai ales dacă ai copii mai mari.

Husă impermeabilă pentru telefon

Husele impermeabile sunt la îndemână pentru a menține dispozitivul uscat, în timp ce faci fotografii în apă sau în preajma piscinei.
Această husă păstrează nisipul și apa în afara telefonului.

Jucării de plajă

Nimic nu este mai distractiv pentru cei mici decât să se joace în nisip. Castelele de nisip abia așteaptă să fie construite!

Saltea gonflabilă

Dacă ai ales o plajă unde apa nu are valuri, salteaua gonflabilă este alegerea perfectă. Cea mai bună variantă de saltea gonflabilă este aceea care are acoperiș, astfel încât să-l protejeze pe micuțul tău împotriva soarelui.

Dacă ești la plajă cu copii de toate vârstele, trebuie să te asiguri că există ceva care să distreze pe toată lumea. O mulțime de băuturi răcoritoare, gustări și protecție solară sunt esențiale pentru a menține pe toată lumea fericită.

Mersul la plajă cu bebelușul poate suna ca o misiune militară, dar este mai bine să fii pregătită pentru această activitate și să împachetezi lucruri pe care este posibil să nu le folosești, decât să iei prea puține lucruri cu tine în bagaj și să-ți dai seama când ești la plajă că nu ai suficiente obiecte de maximă necesitate.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!