Sari la conținut

Viaţa poate fi frumoasă împreună şi după divorţ. Cum arată fotografia cu un cuplu divorţat, care s-a viralizat instant

Ricky şi Clara, părinţii unei fetiţe de doar patru anişori pe nume Maelyn, au divorţat în 2013. Eveniment extrem de nefericit, am putea spune la prima vedere, mai ales dacă ne gândim la cât de mică era Maelyn pe atunci, dar ceea ce nu ştim noi este că cei doi s-au luptat din răsputeri ca problemele dintre ei să nu o afecteze câtuşi de puţin pe micuţă.

Aşa să face că acum Ricky şi Clara, alături de noii lor parteneri, s-au unit de dragul micuţei şi fac împreună o mulţime de lucruri: participă la petrecerile lui Maelyn, merg împreună în vacanţe, la meciurile de fotbal ale micuţei şi la tot felul de activităţi la care fetiţa este prezentă.

►Citeşte şi: Interesul copiilor, mai presus de divort

În fapt, cea mai recentă fotografie cu toţi cinci a devenit virală, transmiţând un mesaj extrem de important despre co-parenting. Cei patru au fost surprinşi în timp ce o susţineau pe micuţă la un meci de-al ei de soccer, iar imaginea este absolut adorabilă.

“Datorită nouă, nu voi mai crede niciodată despre co-parenting că nu funcţionează.”, a spus Emilee, mama vitregă a lui Maelyn. „ Fă ceea ce este cel mai bine pentru copil şi totul va veni de la sine!”, a mai spus ea.

Imaginea postată de Emilee pe pagina de Facebook a devenit imediat virală, strângând peste 35000 de like-uri şi 87000 de distribuiri, atingând inimile a mii de internauţi. 

Sursa: Bored Panda

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!