Sari la conținut

Povestea unui băiețel complice cu Universul

Dintotdeauna am simțit și m-am imaginat mamă de fete. Apoi, cunoscându-l pe DaddyCool, a fost tare frumos să descoperim că aveam aceeași viziune. Însă recent am realizat că Universul avea alte planuri și scrisese deja povestea viitorului nostru copil. Iar cum am aflat sigur că este băiețel e o poveste pe care nu o voi uita niciodată și pe care îmi doresc să vi-o împărtășesc. Încă mi se face pielea de găină când mă gândesc.

Să ne înțelegem de la început. Nu avem nicio problemă cu băieții. Era vorba doar despre viziunea noastră. Așa ne imaginam noi viitorul, cu 3 sau 4 fete pe lângă noi. Și cum primul nostru copil este fetiță, parcă ne-am îndrăgostit și mai tare de viziunea cu fetițele.

Înainte să aflu că sunt însărcinată pentru a doua oară, Ingrid ne spunea foarte des că simte cum mai este cineva cu noi în casă. Am început să vorbim despre asta și mi-a spus că vine surioara ei. A fost atât de emoționant să aud asta de la ea, pfffff.

„Robert dormea, așa că i-am dat testul lui Ingrid și am mers împreună lângă pat… Nu pot descrie în cuvinte reacția lui de fericire, cu uimire și toate stările combinate…”

(...)

Citește mai mult pe daddycool.ro

Sursa foto
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!